איפה אלוהים ?

TIP.

New member
איפה אלוהים ?

יש לי שאלה קטנה ודיי פשוטה , שאלה שנשאלת כמעט כל דקה .... וכל פעם משתנה ... ומקבלת צורה חדשה... איפה אלוהים לכל הרוחות ? ? ?, אתה קיים או שמא אתה סתם חלום או בלהות , מי אתה ואיפה נמצא אותך ? או שמא זה עוד בזבוז זמן של תהייה, כי אתה לא כאן בשעת צרה..... אלא כאן כדי להוסיף רעה על רעה , ומה לגבי המחילה, האם שכחת את משמעותה ? ? ? האם שכחת את כוונתה או בכלל את יעודה ? ושוב ... איפה אתה בכלל ? אתה כאן, אתה שם הוא אולי אתה בכלל לא קיים !!!! רק תשובה קטנה , שתשים סוף לכל הבלאגן, ולכל מחולות השדים שבראשי חוגגים... ואת ליבי הקטן לא מניחים.... ונרצה להוסיף סיכום, אבל אין בכלל התחלה, ואם כבר תהיה התחלה אז בכלל לא טובה, אז יש לי משהו לומר לך , לזה שקיים או לא קיים , לזה שכולם מתפללים לו, בכל הצורות וכל המינים, ע"י כיפות או מסגדים אפילו כאלה שתולים צלבים, ומתוודיים, אתה לא אלוהים אלא סתם שק כזבים !!!! אין צדק בעולם האכזר שקיים, אין אהבה בעולם לא ישר , ואתה למעלה מחייך וצוחק על כולם, אבל אתה לא בדיוק מושלם, אז תעשה לי טובה קטנה, ותעוף משם !!!! "איש קטן".

nobh

New member
../images/Emo91.gif

TIP.

New member
לא הבנתי ? ! ?

למה התכונת בסימולים האלה ? טיפ

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
היי tip...

הרבה זמן לא ראינו אותך.. מה שלומך? מהשיר שכתבת אנחנו מבינים שלא כל כך טוב.. אתה כועס על האלוהים הזה.. טיפ יקר..הלוואי והיו לנו תשובות עבורך..אבל אין לנו. התשובה היחידה שיש לנו היא שיש כאן, ממש כאן על פני האדמה אנשים- שאכפת להם, שמוכנים להקשיב לכאב שלך, שמוכנים ללוות אותך בימיך הקשים, שמוכנים לעשות קצת איזון עם חוסר הצדק שנגרם לך.. אז דבר איתנו טיפ, אנחנו מקשיבים..

שלום טיפ

נכון שקשה להבין. שאי אפשר שלא לזעוק זעקה אדירה כזאת מפינו כבני אנוש מול כל מה שקורה. טיפ, יש שהעמיקו בלימוד התורה והקבלה שאומרים שאנחנו במימד הזמן והיכולת שלנו לא יכולים להבין או לראות מה הסיבות שבגללן דברים מתרחשים. רק אומרים שעם כל הצער והמצב הבלתי נסבל - יש יותר ממה שרואים או מסוגלים לקלוט. אפשר עוד לפתח ולפתח את זה עוד ועוד. (וגם לי יש הרבה עוד לומר על זה. וגם קראתי הרבה). אבל, אתה מהמקום בו נמצא עכשו. אתה יכול לעשות. אתה יכול לשפר, להתפתח ולהתקדם אישית ועד מעבר גם להעניק ולסייע לאנשים אחרים שזה בתמונה הגדולה יעשה/יהפוך את העולם למקום טוב יותר לאנושות. אולי אם לא נסתכל מה האחרים לא עושים. אלא מה אנחנו כל אחד יכול לעשות. מכאן והלאה הדברים יתחילו לזוז ולהיראות אחרת. ואם מדברים כבר ברוח של הימים האלה. כל אחד מאיתנו הוא אור קטן וביחד אור איתן!!!! שיכולים במעט כל אחד - לשנות דברים אפילו בגדול!!! אולי זה גם המסר בשבילנו עם מה שקורה??? שאנחנו צריכים להשתפר??? לא לרדוף אחר החומריות. אלא לגלות את הזהב האמיתי בנו בתוכנו, ובכל אחד?? הרי מה שנפש אחת יכולה להעניק לנפש אחר - שום זהב בעולם אינו יכול לתת ולהעניק. העולם זקוק יותר לאהבה, הבנה, הקשבה אחד לשני - לאיכפתיות, תמיכה, עידוד, לב טוב - זו הדרך להתחיל להיות מאושרים באמת יותר. ומי יתן והרבה יקשיבו לצו הלב וביחד נביא את האור. באהבה, דליה.

למעלה