איפה אלכס?

LeAnnDylan

Well-known member
אתם חייבים לזרות מלח על הפצעים???

aviGODFATHER

New member
מה כולם התאהבו בה ../images/Emo35.gif

לא הבנתי מה כולם פה אוהבים בה. אם לא שמתם לב היא עמדה באמצע של שני הזוגות - סת' וסאמר וראין ומריסה. היא חמודה ויפה והכל, אבל יש בסדרה הזאת אנשים הרבה יותר חמודים ממנה ובטח הרבה יותר יפים ממנה...

Angelus

New member
יותר חמודים אולי.. יותר יפים?

אני לא אחד מהאוהבים של אלכס, אבל אני חושב שיש לה יופי אלוהי.. לה ולג'ולי קופר

shiri li

New member
לאלכס יש יופי רשע...

לפי דעתי, יופי שמראה שהיא קצת רעה כזאת... אבל אם כבר מדברים על הנשים היפות, אז בעיני מריסה פשוט מדהימה ואנה לא פחות ממנה... שתיהן מהממות.

Tinty

New member
שוב עלקס?

אנשים, מתי תבינו שהסדרה ממשיכה בלעדיה? ולמה אני לא רואה כאן עוד אנשים שמדברים על DJ? תרזה? אוליבר? אדי? ג'ימי? לינדזי?! בחייכם, דיברתם בימים האחרונים הרבה יותר על אלכס מאשר על טריי(!!!). היא דמות הרבה יותר מעניינת בפרק האחרון (ובקרובים...).

shiri li

New member
האמת שכולם לא משו, חוץ מלינדזי

ממש אהבתי אותה! משום מה חברי הפורום לא ממש... היא ממש מתוקה, וסופסוף ראיין מתחבר עם מישי טובה קצת... היא גם יפה בעיני :) ואלכס? טוב נו, רק הבעתי את דעתי עליה... וחוץ מזה, כמו שזה מעלי אמר - זה פורום של הo.c., ואפשר לדבר כאן על כל דבר שקשור לסדרה, גם אם הוא קצת לא אקטואלי...

../images/Emo45.gif

גם אני אהבתי את לינדזי. למרות שעכשיו שריאן ומריסה מתחילים לגשש את הדרך אחד לשני, זה גם נחמד. לגבי אלכס- היא דמות חביבה, אך לא יותר מכך... גם אני לא מבינה מה ההתלהבות

Aviad1987

New member
צודקת

בהחלט אפשר לדבר פה על כל מה שקשור לO.C גם אם זה לפני שנתיים
במיוחד עכשיו שיס החזירו את העונה הראשונה לשידורים יומיים ובקרוב ערוץ 10 מעלה את העונה הראשונה.

Tinty

New member
אפשר לדבר על כל שקשור לסדרה

בכל זמן שבה שודרה, או אפילו בזמן כתיבת הפיילוט, אבל אנשים צריכים להבין שהסדרה לא סובבת סביב אלכס - והיו כל כך הרבה דמויות שהגיעו לסדרה, הופיעו במשך מספר פרקים ועזבו. אלכס לא שונה מהן, וחבל שאתם עושים מהדמות הרבה יותר ממה שהיא. אתם יכולים להגיד כל שתרצו, אבל אין הצדקה לכך שלאחר העזיבה שלה בפרק הקודם, ששודר לפני יותר משבוע, אנשים יכנסו לפורום וישאלו למה היא לא הופיעה שם (בחיי, אני חושב שהיו גם פרקים שלא הציגו בהם את סאמר, שנחשבת לדמות ראשית, ורלוונטית יותר מאלכס, אבל אפאחד לא התלונן).

Tinty

New member
ג'ולי קופר?

חרמנים, נראה לי שהקלטת הלוהטת שלה הדליקה אתכם לגמרי. תרגיעו

זה לא בגלל הקלטת ../images/Emo99.gif

עוד מהעונה הראשונה חשבתי שהיא האישה הכי מדהימה בסדרה. שלא נדבר על זה שהיא כוסית לגמרי.

f10

New member
אין לי בעיה שתעמוד בין

סת' לסאמר. *אבל שלא יגעו לי בריאן ומריסה.

Tinty

New member
../images/Emo45.gif

הם כל כך דביקים בעונה השניה.. איו!
(לפחות עשו את הסיפור סביבם נורמלי יותר מאשר סביב הרנינט, אבל לא היה מזיק להם לכתוב סביבם סיפור יפה כמו סביב CMM וסופיה בוש בOTH).

למעלה