איפה אנחנו חיים...

ebony

New member
איפה אנחנו חיים...

כתבה שראית בIOL לפני כמה דקות....... מסתבר שמנות הדם הניתרמות בארץ לא נבדקות כראוי....
בגלל חוסר תקציב..... כך שנותנים לאנשים תמימים כמו נפגעי פיגועים, אנשים שעוברים ניתוחים וליולדות מנות דם שנגועות במחלות..... בינהן איידס..... ואף אחד גם לא הולך לבדוק את המצב או לידע את התורמים שהם נגועים במחלות האלה.... אני יודעת שהכתבה לא קשורה ישירות לפורום הזה אבל רציתי שתקראו אותה
אני כועסת על זה ,כועסת על מה שהפכנו להיות....
ועל העובדה שלאף אחד לא איכפת מחיים של אחרים... הכל מסתובב סביב כסף.... איפה אנחנו חיים אבוני

born2b

New member
אולי חשוב אבל ממש לא לעניין ../images/Emo31.gif

את כועסת אבל מה זה קשור? יש 1001 קהילות שבה יכולת לתרום את המידע הזה לאלה שמעוניינים בו ולא לדחוף אותו לאלה שלא מעוניינים בו. ואם כבר, לפחות תתני כותרת עניינית כדי שנוכל להחליט אם בא לנו לקרוא את חדשות השבוע הלא קשורות שלך או שלא. מנהלת הפורום, מה קורה איתך?

כפרות, למה כזה עצבני?

לאבוני: בכל אופן, מ - 1987 אף אחד בארץ לא נדבק באיידס ממנת דם, עד כמה שידוע.

ebony

New member
תגובה גברית טיפוסית.....

אם ההודעה כל כך מפריעה לך בשביל מה הקפצת אותה....... אבוני

לא לעניין?!

זה לא משנה כמה קהילות אחרות, שהנושא מוכרז בהן יש. זה דבר שכל אדם, שחי במדינה שלנו חייב להיות מודע לו. היום מחר, חלילה וחס, אתה תמצא את עצמך בין נפגעי פיגוע ויצטרכו לתת לך עירוי דם, שנתרם, לא תרצה להיות בטוח, שהדם לא נגוע באיידס? אולי אתה פשוט מתכחש לסכנות הנמצאות בסביבה הקרובה ביותר אליך?

born2b

New member
עצבני? הייתי ממש עדין לפי דעתי ../images/Emo98.gif

כמו שאמרתי, אולי זה חשוב אבל לדעתי זה לא המקום ואם כבר, היה הרבה יותר מנומס ומכובד אם היתה לפחות כותרת עניינית כדי שאנשים יוכלו להחליט אם לקרוא או לא. זכותה של מנהלת הפורום להפוך את הפורום לפורום אקטואליה וחדשות השבוע ואפילו להזמין אנשים לשים הודעות לא קשורות אם היא רוצה וזכותי להביע את דעתי על זה.

למעלה