איפה אני יכולה לברר מועד הבא של המבחן IELTS?

בישראל? לצערך הם לא מפרסמים מועדים

תצטרכי להתקשר אליהם ל 03-611-3600 or email us at : [email protected] צריך להירשם חודשיים שלושה לפני המועד שבו תרצי להיבחן. אני מאד ממליץ להתכונן לבחינה או ON-LINE או בקורס שלהם.

Astroo

New member
ביררתי, הנה

Thursday 26 July Academic Thursday 16 August General Sunday 26 August Academic Sunday 9 September General

iritsh1

New member
וואלה - תודה

ומועדים שלאחר מודים אלה? אני צריכה לעשות את הGeneral. אני מתכננת לקחת קורס בהקדם ולהיבחן כי אני רוצה להתחיל ללמוד בספטמבר 2008, כלומר אני צריכה להירשם עד אמצע אפריל ואז לבקש ויזת סטודנט משגרירות. אני מקווה שאני אצליח לעמוד בלו"ז שלי. אני צריכה ENGLISH 12 תנאי קבלה ללימודים. האם מומלץ לקחת קורס שלהם של או קורס במסגרת אחרת כמו WALLSTREET? ללומד לבד אני לא יכולה. אודה להמלצה אירית

Astroo

New member
הנה עוד

Thursday 20 September Academic Sunday 21 October General Thursday 25 October Academic Sunday 4 November General Thursday 15 November Academic Thursday 13 December Academic Sunday 16 December General

iritsh1

New member
איך באמת אני יכולה לדעת?

בדרישות קבלה רשום שאחת הדרישות זה ENGLISH 12 בציון ... ובפירוט ראית שציון אנגלי אפשר להוכיח ע"י מבחן IELTS או ישנה דרך נוספת. לא מצוין שם האם הכוונה לACADEMIC או GENERAL. אז זה בהכרח ACADEMIC?

If you are doing for

School, I strongly reccomed to check with their admission what are the requirements for your programs! In Toronto, Universities required 216 points in Toefl (2 years ago). However, All the Colleges and Universities are also having "Internal Exams" which you can take instead of Ielts/Toefl. You should confirm with your institute what they require.

roz האחת

New member
מומלץ לקחת קורס במיוחד ל IELTS

זה שתשפרי את רמת האנגלית שלך לא יינתן לך לקבל את מקסימום הנקודות במבחן . המבחן הוא טריקי ומה שמלמדים אותך בקורס ה IELTS הוא איך לעבור את המבחן ולא ללמוד אנגלית... כמובן שבלי קשר את יכולה לקחת קורס ב WALLSTREET . מומלץ הקורס של בית הספר האמריקאי ( אני עשיתי אותו ) - יש להם אתר . בהצלחה !

iritsh1

New member
מה זה הקורס המיוחד?

מה האתר של אותו בי"ס אמריקאי שבו למדת?

hataie

New member
אם לא צריך לשפר הרבה לא חייבים את הקורס שלהם

יש גם מורים פרטיים שמכינים אותך אישית וזה יכול להיות יותר משתלם. שוב, זה תלוי מה הציון שצריך וברמה שלך. זה מה שאני עשיתי בכל אופן.

shipy1234

New member
לא בטוח שצריך קורס

אם היא צריכה רק General וגם תלוי ברמת הניקוד שהיא צריכה ורמת האנגלית הנוכחית שלה.

roz האחת

New member
ברור שהכל תלוי בניקוד..

אם היא צריכה רק חמישיות ורמת האנגלית שלה טובה אז אין ספק שהיא תקבל אותם.......... אני הייתי צריכה שתי שביעיות , עשיתי פעם אחת את המבחן וקיבלתי 4 שישיות...לאחר הקורס הצלחתי להוציא שתי שביעיות..הכל אינדיבידואלי ותלוי בניקוד שצריך להוציא .

yanivran

New member
ואני עשיתי רק פעם אחת את המבחן

ולא התכוננתי ולא עשיתי קורס ואפילו לא ישנתי מי יודע טוב ביום של המבחן וגם לא יכול להגיד שהשקעתי יותר מידי, ועדיין הוצאתי הכל מעל 7, אז זה תלוי ברמת האנגלית והיכולת להתמודד עם מבחנים, אם אתה לא מרגיש שאתה צריך והציון שלך בבגרות 5 יחידות היה 100 והבגרות עצמה הייתה לך קלה מאוד, אז כנראה שאתה לא צריך שום קורס.

yanivran

New member
אני דווקא מכיר הרבה שכן

ובכל מקרה, אני די בטוח שלא צריך קורס גם אם קיבלת 90 P:, אני חושב שאם האנגלית שלך טובה מאוד אין סיבה לקורס, זה הכל.

roz האחת

New member
ואת זה אתה תדע והיא תדע רק אחרי המבחן.....

וזה ברור שעדיף להוציא בהתחלה 900 שקל רק על המבחן ולנסות לעשות אותו בלי הקורס, אין ספק, וזה גם מה שאני עשיתי , אבל כשהיתה חסרה לי חצי נקודה החלטתי לקחת קורס ולדעת בודאות שבפעם הבאה אני עוברת. ושוב , הכל אינדיבידואלי ! איך שלא יהיה בהצלחה !!!!!!!!!!!זה הכי חשוב, עם קורס ובלעדיו

למעלה