איפה אני יכולה למצוא

אסביר לך...

מכיוון שהמוזיקה החסידית בכללותה מתה (ע"ע הודעות שלי) אל לך להלין שגם פורום המוזיקה החסידית מת.

אסביר לך...

מכיוון שהמוזיקה החסידית בכללותה מתה (ע"ע הודעות שלי) אל לך להלין שגם פורום המוזיקה החסידית מת.

מצטער שלא יורד לסוף דעתכם

למה הפורום נכשל? הוא לא חייב להטיס שני עמודים ביום לארכיון. לדעתי אין זה נורא כל כך אם הודעות נשארות בעמוד הראשון כמה ימים. לא תמיד יש זמן לכתוב ולא תמיד יש על מה לכתוב. ובקשר לשאלה שפתחה את השירשור הזה, אולי אינכם יודעים, אבל ירון בר הוא זמר דתי והשיר הוא מה שמכונה שיר חסידי/יהודי/מסורתי/דתי. לצערי אין לי מושג איך אפשר למצוא את השיר.

מאיה מא

New member
אכן...

לא חשבתי שאנשים פה לא ידעו מי זה ירון בר.(בכולופן זה פורום מוזיקה חסידית, לא?) לגבי השיר, נדמה לי שכתבו אותו על הרב ש"ך. אודה למי שיוכל להפנות אותי היכן ניתן למצוא את השיר, אם לא ברשת, אז באיזה דיסק זה מופיע. תודה לכל המגיבים.

כמדומני שזה נמצא בדיסק...

שירי חנוכה של ירון בר ואכן השיר נכתב ע"י חיים ולדר לזכרו של מרן הרב שך זצוק"ל.

מאיה מא

New member
אז זהו שלא..

ירון בר לא הוציא אף דיסק (כך ממה שביררתי) יש לו רק דיסק של חתונות, משהו כמו פרסומת ללהקה שלו. יש לו כמה סינגלים יפים, אבל אי אפשר להשיג אותם בדיסקים, הם היו מושמעים ברדיו פה ושם. הבנתי שיש איזה דיסק אוסף של כל מיני שירים חסידיים, ושם השיר הזה (הרועה) מופיע. השאלה שלי איזה דיסק זה?????

מאיה מא

New member
אוקיי. עכשיו הבנתי

זה לא היה ברור מתשובתך. תודה. אבל שוב- יש לך מושג איזה דיסק זה? שם?

אין לי מושג איזה דיסק...

אבל אם תחפשי טוב אז תמצאי. לגבי מה שאמר מרדכי צבי אז אכן לא עניתי לך מקודם כהוגן ואבקש את סליחתך.

למעלה