איפה אני יכול הוריד את...

אור בת 18

New member
חחחחח לא יודעת מאיפה אבל

האמת היאאאאאאא אני אדם שמתגברררררררררר ורק מזה אני פוחד ורק על זה אני חושבבבבב את יודעת היטבבבבבבבבבבבבבבבב שאת תצאי מתוך בייתי ואחר כך מהלבבבבבבבבבב

יש לי את עמיר בניון - שלכת -לשלוח?

א ני תמדי שמחה לעזור שלח לי אלי מייל שלי [email protected] תכתוב לי זה אני מפורום מיזרחית בקשר לשיר שלכת ואני מיד אשלח לך אותו עכשיו אני פותחת עכשיו את הדואר וממתינה לתשובה. ביי וצאת חג שמח. >>>>>> ילדת החופים>>>>>>>> אלין

איתן27

New member
השיר שלכת

את יכולה אולי לשלוח לי את השיר "שלכת" של עמיר בניון. אני מחפש אותו בנרות ולא מוצא... אני יודא לך מאוד אם תשלחי לי את השיר... כתובת האי מייל שלי:[email protected] נ.ב.:אם את רוצה אני יכול לשלוח לך גם שירים שאת מחפשת... בתודה מראש איתן

איתן עכשיו אני שולחת לך את שלכת../images/Emo140.gif

בכייף חבר יקר- ואם יש עוד כמה שירים שאתה רוצה תבקש ממני- אשמח לעזור לך מכל הלב. >>>> ילדת החופים>>>>> אלין

איתן - שלכת אצליך, עוד משהו?../images/Emo42.gif

מה תבקש כמו שכתבתי לך ב אי מייל משהו של אמיר בניון? אולי מהדיסק החדש? רק תכתוב לי ואם יש לי את זה תקבל מה שאתה רוצה אולי תא השיר החדש שקוראים לו "אפילו"????.. זיר מהמם רוצה אותו? כ תבתי לך באי מייל שלך רק תגיב לי בבקשה אנהיח ל א רוצה כ לום בתמורה- קר שתחייך ויהיה לך תמיד טוב בלב. כל שתבקש לו יהי- אמן!!!! >>>>>>>> ילדת החופים<<<<<<<< אלין

למעלה