איפה אני יכול ללמוד את הנושא?

איפה אני יכול ללמוד את הנושא?

שלום אני מעוניין ללמוד תיאוריה מוזיקלית - ממש מאפס, הידע שלי בתחום שואף לשום דבר התחלתי ללמוד קצת מאתרים שמצאתי בקישורים של הפורום אבל מצאתי את עצמי מסתבך ונוטש את זה מהר מאד יש מקומות כמו בתי ספר שמלמדים את הנושא ומתחילים מאפס? או שאולי עדיף לי ללמוד בשיעורים פרטיים עם מורה למוזיקה?

shakedsham

New member
מה מטרותיך?

לשמוע מוסיקה בבית ולהבין אותה יותר? להלחין? לנצח? לנגן בכלי מסוים?

להלחין

אני יוצר על מחשב ככה שתפקידים לכל הכלים אני כותב על קלידים - מקלדת שליטה שמחוברת למחשב ותכלס אני מאלתר לפי שמיעה ורוב הזמן זה גם נשמע ככה אני רוצה לגשת לזה בצורה רצינית לחלוטין ככה שפחות מעניין אותי לנגן לייב כמו שמעניין אותי להיות מסוגל לכתוב על נייר ולכתוב על המחשב את מה שאני שומע בראש

Molchansky

New member
אממ..

זה תלוי בסגנון המוזיקה שאתה מלחין ויש כמה אפשרויות אתה יכול לקחת מורה פרטי טוב, אפשר לקבל המלצות מהאקדמיות למיניהן אפשר ללמוד בקונסרבטוריון אתה גם יכול לקחת מורה פרטי, להשלים חומר לבחינות קבלה וללמוד בצורה מלאה קומפוזיציה באחת האקדמיות אבל המיקום והבנאדם שאצלו תלמד תלוי בסגנון המוזיקה שאתה מלחין.

SHEX

New member
תראה../images/Emo95.gif

יש דברים בסיסיים, כמו סולמות, מרווחים, מודוסים, הרמוניה בסיסית, שאלו דברים שאתה תצטרך לדעת בכל מקרה, לא משנה לאיזה כיוון וסגנון תחליט ללכת, אבל הדברים האלו לא ממש מספיקים, צריך לפתח אותם לכל מיני כיוונים שונים, וזה כבר תלוי באמת בסגנון שתבחר להתמקד בו.

SHEX

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo95.gif

אנחנו כה מפרגנים

shakedsham

New member
יש הרבה

1 מורה פרטי-תוכל למצוא, יש לא מעט. 2 קונסרבטוריון באיזור מגוריך- ברוב אם לא בכל הקונסרבטוריונים יש גם לימודי תיאוריה. 3 מוסד אקדמי- נשמע שמתאים לך "רימון".

למעלה