איפה אני יכול למצוא רמקולים לMP3?

maorp3

New member
איפה אני יכול למצוא רמקולים לMP3?

יש לי נגן אייריבר H10 ואני רוצה לחבר לו רמקולים קטנים. התקציב הוא עד 250 ש"ח והרמקולים צריכים להיות ניידים כמו אוזניות (ללא צורך בחיבור לחשמל). איפה אני יכול למצוא כאלו בארץ והאם יש המלצות?

maorp3

New member
הקפצה

ממממממממממקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפיייייייייייייץץץץץץץץץץץץץץץץ

stardust19

New member
כל חנות מחשבים שמוכרת ג'אנק משנות

ה80-90

maorp3

New member
אני לא מחפש ג'אנק

אני מחפש משהו נחמד להזמין מהאינטרנט אבל אני לא יודע מאיפה!

יאיר B

New member
יש דברים כמו בקישור למטה

אבל אני לא יודע מה האיכות שלהם. מעולם לא שמעתי רמקולים כאלה פועלים. אני מניח שיש עוד כאלה ברחבי הנט - חפש בגוגל "רמקולים ניידים לנגנים", אולי תמצא עוד.

stardust19

New member
הדבר היחיד שניתן לשמוע מהם זה

איך זונה גונחת וגם זה עם היא גונחת ב TREBLE גבוה לא תשמע טוב ברמקולים האלה וחוצמזה אני חושב שהוא מתכוון לרמקולים בלי סוללה, כאלה שהיו אצלי מתי שקניתי את ה 486DX4 שלי והחלפתי אותם לאחר חודשיים (היו זמנים בהם המחשב הי עוד מכונה של סיליקון לכתיבת מסמכים)......... ואני מצטער מראש על המילים הבוטות שאני משתמש, פשוט לא רוצים להקשיב לי פה

stardust19

New member
שים לב לתשובות שלי בבקשה- אלה

רמקולים המיועדים לאייפוד בעיקר בשל העיצוב והנתונים שלהם ועם שמעת את האיכות שלהם היית מבין למה אני מציין שזה ג'אנק...

בטוח שהתיחסת לתגובה הנכונה...?

ניסית את הרמקולים של JBL בעצמך? דווקא יש להם ביקורות מעולות, גם של צרכנים באמזון, וגם ביקורות מקצועיות בחו"ל ואף בארץ. חברה מצויינת מניסיוני האישי, כמעט ואין להם מוצרים שאינם איכותיים. העיצוב כאן ממש לא רלוונטי, תסכים כי העיקר הוא באיך שומעים. הנתונים של יציאת השמע של ה-iPod אינם יוצאי דופן בהשוואה לנגנים אחרים. להסבר חשמלי לא אכנס כאן, אך תוכל להסיק זאת מתוקף כך שניתן לחבר אוזניות שונות לנגנים שונים.

stardust19

New member
ראיתי איפשהו ברשת תיק עם רמקולים

אבל זה סתם שטויות- אין רמקולים באיכות ניידים (יש משהו לאייפוד) אבל לא ל H10, לא עד כמה שאני יודע...

weird dust

New member
ההבדל לאייפוד זה רק הצבע

ככה זה לפחות הרוב. כל עוד החיבור הוא הבננה של האוזניות זה לא משנה איזה נגן זה (בערך נכון, אבל מעביר נקודה).

stardust19

New member
והסוללה של הנגן???פרמטרים שונים

צורכים אנרגיה שונה, תסכים איתי על זה? וכן אני נסיתי את ה JBL הללו וכמו כן התקנתי גם JBL באוטו של חבר שלי , אז אני פחות או יותר יודע על מה אני מדבר ולפי דעתי השמיעה בהם היא גרועה יחסי לרמקולים נורמליים , יעני לא ניידים, אבל זה האזניים שלי וחוש השמיעה שלי

הספק, התנגדות, היענות

הרמקולים אינם צורכים אנרגיה, הם מבזבזים הספק. נחסוך את ההסבר החשמלי. ברור שרמקול נייד וזעיר יהיה איכותי פחות מבוקסה גדולה בעלת תיבת תהודה. כמו כן ברור שמרצדס טובה יותר מסוזוקי. העניין הוא שזה יחסי, בדיוק כמו שציינתה. יחסי לא אומר שזה גרוע באופן מוחלט, או שאין לרמקולים כאלה שימוש מעשי. לטיולים, פיקניקים וכדומה זה נשמע כמו פתרון מעולה ואיכותי - ולכך נועדו מבראשית. ההשוואה לרמקולים בייתיים אינה רלוונטית כלל. אגב, אני מקווה שאינך משווה בין JBL לרכב לרמקולים אלה. זאת השוואה של תפוחים לאגסים כמובן. אני מתאר לעצמי שלא לכך התכוונת, אך בכל זאת מבהיר זאת.

stardust19

New member
ממש לא לזה התכוונתי, קיצר נעזוב את

הדיון על הפרמטרים החשמליים- אם הבנאדם מעוניין לקנות רמקולים לטיול ודברים כאלה שיבדוק רק עם השקע מתאים ואיזה סוללות צריך בשביל להפעיל את הרמקולים (לרוב של ה- 9V)

stardust19

New member
למה לך בכלל לקנות רמקולים ניידים את

אני לא קולט כלל, אבל אם אתה מעונין בעצה- תפרק לך רדיו ישן בגודל בינוני, תקח משמה את הרמקולים וחבר בינהם באמצעות רכיב שנקרא LM386 ופלאג נקבה 3.5 ממ' וזהו יש לך גם רמקולים טובים, וגם ניידים ואפשר להוסיף עוד 1001 דברים אליהם

למעלה