איפה אני יכול לעשות סקי טוב עכשיו?

amircarel

New member
עם אתה תפרן בחלומות...

אם לא אז יש לך אתרי סקי פעילים או בחצי הכדור הדרומי:ניו זילנד ממש פצצתית, צ'ילה וארגנטינה שולטות!!! או לחלופין בקרחונים שבאוסטריה או צרפת...

liran87s

New member
או שתסתפק בינתיים בסקי-מים או בסקימ

ולטור. עם העדפה ברורה לסקי-מים/וויקבורד, ואם אתה מתחיל, תתחיל עם סנובורד

yaircarel

New member
גם רולר בליידס הם התחלה ובילוי כיפי

בשונה ממה שהציע לירן אני יציע לך לנסות רולרבליידס שזה קרוב מספיק לספורט השלג והחופש שהוא מעניק. כמובן שוויקבורד או סקי מים יהיו כיף מדהים אבל "טעות" עושים רק םען אחת. את כל ההתמכרות לספורט יקר ומסובך תשאיר רק לשלג
. בנוסף לזה שאנחנו לא מדינה של שלג אנחנו גם לא מדינה שופעת לגונות והים שלנו הוא פיכסה אז עדיף כבר לבחור משהו שנגיש יותר כמו רולרבליידס. אגב זה גם מחזק את השרירים הנכונים לסקי.

liran87s

New member
חייב לציין ש...

סקי-מים/וויקבורד זה לא יקר בצורה כזאת מחרידה... אפשר לעמוד בזה... זה לא כמו סנובורד או משהו, זה הרבה הרבה יותר זול, אבל אין מה להשוות בכלל בהנאה...

lior297

New member
האם נמצא התחליף לסקי../images/Emo35.gif

סקי רחוב - האם זהו התחליף לסקי? מה אתם עושים בין חופשת סקי אחת לאחרת? אני אישית אוכלת את הלב על החופשה שנגמרה ומחכה עוד שנה עד החופשה הבאה. סקי רחוב - מישהו שמע? ניסה? ראה? האם זה יהיה התחליף לקיץ ולתקופות ביניים בין חופשה לחופשה? אתם חושבים שזה תחליף ראוי? באתר טוענים שסקי רחוב הוא הדמייה מושלמת לסקי. השקעה חד פעמית על ה"מגלשיים" ונעלי סקי. עכשיו שאלה נוספת, במידה ואני אקנה את זה, איפה אפשר בארץ לעשות עם זה במקומות שידמו לי סקי? על הכביש? לא, מדרכה? רוחב מטר וחצי, מעבר לזה - יש פארקים בארץ שמיועדים רק לרולר'ס סקייטבורד וכדומה עם רמפות וכו'? תודה מראש על כל עזרה או מחשבה.

liran87s

New member
לפי דעתי

שם חיקוי זה לא המקור, אולי זה נחמד לגלוש עם זה, אבל... זה לא זה...

lior297

New member
אומנם לא המקור,

ואני מסכימה בהחלט שאין כמו המקור, אבל זה לא נראה תחליף נחמד לימים של בין לבין? להיכנס לכושר? תחשוב שזה עם נעלי סקי אז זה בכלל הדמייה אמיתית.

AdriAnV

New member
אבל מה עם הסנובורדיסטים שביננו?

תחליף לסנובורד נמצא באתר FREEBOARD.COM הסרטונים שם מעבירים את החוויה בצורה משכנעת למדי באותו רגע הצצתי מעבר לכתף על הסנובורד שלי שנשען על הקיר ונזכרתי בימים קרירים יותר.... בכל אופן לא רציתי להגיב על תחליף הווייק בורד עד שלא ניסיתי בעצמי ואלה הם החוויות: 1. היה פצצה! 2. חוץ מזה שזה דומה לסנובורד זה לא כמו סנובורד כמו שסקייטבורד לא דומה לסנובורד... 3. היה פצצה (כמעט עף לי הצוואר באחת הפניות כשהבטחון העצמי שלי גדל ולקחתי חזק מידי ימינה!!) בהצלחה לכולם ותחליפיהם (רולר, אופניים, ווייק... watever) אין כמו הרעש של השלג הנחתך מתחת לבורד!

lior297

New member
אךךך,,,, הרעש של השלג,

וה"אבק" שנשאר ממנו על מי שמאחוריך, או לחלופין - מי שאתה עוצר אחריו ומעיף עליו שלג....

למעלה