בשונה ממה שהציע לירן אני יציע לך לנסות רולרבליידס שזה קרוב מספיק לספורט השלג והחופש שהוא מעניק. כמובן שוויקבורד או סקי מים יהיו כיף מדהים אבל "טעות" עושים רק םען אחת. את כל ההתמכרות לספורט יקר ומסובך תשאיר רק לשלג
. בנוסף לזה שאנחנו לא מדינה של שלג אנחנו גם לא מדינה שופעת לגונות והים שלנו הוא פיכסה אז עדיף כבר לבחור משהו שנגיש יותר כמו רולרבליידס. אגב זה גם מחזק את השרירים הנכונים לסקי.
סקי רחוב - האם זהו התחליף לסקי? מה אתם עושים בין חופשת סקי אחת לאחרת? אני אישית אוכלת את הלב על החופשה שנגמרה ומחכה עוד שנה עד החופשה הבאה. סקי רחוב - מישהו שמע? ניסה? ראה? האם זה יהיה התחליף לקיץ ולתקופות ביניים בין חופשה לחופשה? אתם חושבים שזה תחליף ראוי? באתר טוענים שסקי רחוב הוא הדמייה מושלמת לסקי. השקעה חד פעמית על ה"מגלשיים" ונעלי סקי. עכשיו שאלה נוספת, במידה ואני אקנה את זה, איפה אפשר בארץ לעשות עם זה במקומות שידמו לי סקי? על הכביש? לא, מדרכה? רוחב מטר וחצי, מעבר לזה - יש פארקים בארץ שמיועדים רק לרולר'ס סקייטבורד וכדומה עם רמפות וכו'? תודה מראש על כל עזרה או מחשבה.
תחליף לסנובורד נמצא באתר FREEBOARD.COM הסרטונים שם מעבירים את החוויה בצורה משכנעת למדי באותו רגע הצצתי מעבר לכתף על הסנובורד שלי שנשען על הקיר ונזכרתי בימים קרירים יותר.... בכל אופן לא רציתי להגיב על תחליף הווייק בורד עד שלא ניסיתי בעצמי ואלה הם החוויות: 1. היה פצצה! 2. חוץ מזה שזה דומה לסנובורד זה לא כמו סנובורד כמו שסקייטבורד לא דומה לסנובורד... 3. היה פצצה (כמעט עף לי הצוואר באחת הפניות כשהבטחון העצמי שלי גדל ולקחתי חזק מידי ימינה!!) בהצלחה לכולם ותחליפיהם (רולר, אופניים, ווייק... watever) אין כמו הרעש של השלג הנחתך מתחת לבורד!