איפה אני יכול לראות את העונה הראשונה מת לראות אותה...
V veredmp New member 19/11/09 #2 שאלה מצויינת. אם תמצא תשובה אתה מוזמן לספר לחבר'ה מכיוון שהעונה הראשונה היתה בערוץ 10 היא לא נמצאת באתר שלהם וגם לא באתר של ערוץ 10 (כי הם הרי לא יעשו פרסומת לערוץ 2). די אכלנו אותה בקטע הזה.........
שאלה מצויינת. אם תמצא תשובה אתה מוזמן לספר לחבר'ה מכיוון שהעונה הראשונה היתה בערוץ 10 היא לא נמצאת באתר שלהם וגם לא באתר של ערוץ 10 (כי הם הרי לא יעשו פרסומת לערוץ 2). די אכלנו אותה בקטע הזה.........
ה המצלם1 New member 19/11/09 #3 אז מה עושים לעזאזל.אני מת לראות את העונה הראשונה.איפה לא חיפשתי.אתמול בדיוק חיפשתי באימיול והורדתי פרק 4.איזה יופי איזה מתח אני מת להשיג את כל הפרקים אבל מאיפה?????
אז מה עושים לעזאזל.אני מת לראות את העונה הראשונה.איפה לא חיפשתי.אתמול בדיוק חיפשתי באימיול והורדתי פרק 4.איזה יופי איזה מתח אני מת להשיג את כל הפרקים אבל מאיפה?????
N ny22 New member מנהל 19/11/09 #4 ../images/Emo45.gif באמת אכלנו אותה... אני מקווה שיהיה איזה פתרון...
V veredmp New member 27/11/09 #8 מאוד פשוט. באים לחברים שיש להם VOD ומודיעים להם שהטלויזיה שלהם מולאמת לתקופת-מה