איפה אני יכול

mynameice

New member
איפה אני יכול

למצוא ת´ליריקס של IM SORY MAMA???????????? דחווווווווף!!! תודה...

multi

New member
לא נראה לי שיש ליריקס לאלבום החדש

חוץ מ without me say what you say

mynameice

New member
מישהו יכול?

לרשום אז ת´ליריקס של IM SORRY MAMA אני יודע שלא ככה רושמים ואני הייתי רושם אבל יש לי שגיאות כתיב באינגליש!!! קרח.

HaWk34

New member
עוד פעם אתה?!?!

אמרו לך שבינתיים אין ליריקס כי אין דיסק... מה לא ברור?! ואמרו לך שלא ככה קוראים לשיר אז שעה אחרי שאתה אומר תודה על זה שתיקנו אותך אתה שוב שוגה? עשה טובה ואל תקפיץ יותר הודעות של עצמך ותשאל דברים פעמיים קודם תקרא את התשובות תחשוב כמה דקות תעכל...... .תקלוט.... ואז... פשוט..... תשתוק.....

Gershenman

New member
לפי מה שאני יודע תפוז יכולים להשעות

אנשים ממערכות הפורומים אם זה נכון-אני ממליץ לעשות לקרח

NuckBunnies

New member
בתור מנהל פורום לשעבר בתפוז

אז כן, אפשר, אבל רק במקרים מאוד קיצוניים. קרח טורדני בהחלט, אבל הוא לא עובר על חוקי הפורומים, או לפחות לא במידה כזו שיחסמו אותו. נראה לי. בכל מקרה, עצה לחיים - תבליג. אידיוטים הם אידיוטים, ולהסתכל עליהם מלמעלה רק יביא לך כאב בצואר. תעשה כמוני, על תסכל עליהם בכלל
NuckBunnies שנשפך מצחוק כשקרא ציטוט של פישי לעיתון, בוא הוא מספר ש"יש לי רף מסוים בקבלת תלמידים. אני לא מקבל ילדים מתלהבים."

HaWk34

New member
אז מה שאתה אומר זה

שפישי דובר אמת ולא לוקח ילדים מתלהבים ובביצפר כחלק משיעורי הראפ המאגניבים הוא מלמד איך לפתח את האגו? ולהיות ראפרים מאגניבים כמו קרח, אש ושאר ארת´ ווינד אנד פייר? פששש כבוד ראסטה לפישינזון הגדול וכבוד לקרח, שקיבל מאה בתעודה באגוטריפ

mynameice

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הצחקתם אותי.... להשעות אותי אלק מה החוקים בתפוז???????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,טוב,בגללכם,קרח חזר להודעות אגו טריפ ומי שלא אוהב FUCK IT................

mynameice

New member
אה ואללה....

אני הכי טוב! אני הכי טוב! אני הכי טוב! אני הכי טוב! אני הכי טוב! חחחחחחחח....... אם ישעו אותי אני אציק לכם באיסיקיו במירק איפה שלא תרצו חוץ מזה דה´לורד לא ישעה אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Gershenman

New member
במירק אתה לא תציק לאף אחד

תאמין לי-ואני יכול לעשות משהו בנידון.... ובאיי סי קיו יש איגנור.... חוץ מזה שעכשיו הראית שכל מה שאתה רוצה לעשות זה לעצבן...

HaWk34

New member
אוי לא...

שכחת גם הג´י... שם תציק לנו את הסופר ליד הבית שלי את המכולת השכונתית.... גם בביצפר... תבוא ותלמד אותנו על ראפ מאת פישי... זה העונש הכי גדול שיש כרגע... אמרו שהשתפרת אחרי הג´י, אבל זה בדיוק ההפך.... Worst Comes To Worst אמרו אנשים חכמים, וכנראה שתהכוונו אלייך.... אז קרח נשמה... די תרגיע.... פחות תשומת לב.... תחזור לאנדרגראונד, ותשאר שם, לטובת האנושות

למעלה