איפה אני יכול..

ysofer

New member
איפה אני יכול..

אני בכיתה יא`.. איפה אני יכול להשיג מידע על סוגי גדנ``ע השונים, ופעילויות למלש``בים קרביים?

טל עדתו

New member
פעילוית למלש``בים ``קרביים``...

יש ה-מ-ו-ן קורסי הכנה לצה``ל (היחידה לקראת הגיוס, כושר קרבי - בבתי ספר, ``אחרי`` - אני בקורס הזה והא מעולה! אני ממליצה בחום!) בכל הארץ. דבר שני - איזה גדנ``ע אתה רוצה? גדנע אויר או ים - זאת אומרת גדנ``ע חובלים? או מה? טל.

jedi knight

New member
אתה יכול....

להתנדב למשמר האזרחי כמו שאני הייתי אתה תשתתף בסיורים של מג``ב ומשטרה צבאית אם תהיה במערך הסיורים שאני הייתי תשמור הרבה ( הכנה רצינית לשמירות בצבא) ואולי תהיה גם בשטחים אם כי הסיכוי לא גבוה. במשמר האזרחי יריתי לראשונה באם 16 אז גם אתה תעשה את זה .... מומלץ מאוד

ysofer

New member
אני כבר במשמר אזרחי...

אני מתנדב במשטרה כבר חצי שנה.. ואני התחלתי לרוץ כל יום לא מזמן.. אני מעוניין בגדנ``ע צלילה, אבל הייתי מעדיף גדנ``ע שלא יעסוק במים או גדנ``ע אויר.. גדנ``ע של חיל רגלים... יש כזה?

zombik

New member
יש כמה דברים...

קודם כל, אני יודעת שיש אפשרות לקבל רשימה כתובה של כל קורכי הגדנ``ע בארץ, תנסה בלשכת גיוס או מדור סיירות, ואם לא אני אנסה מחר להגיד לך מאיפה אפשר. חוץ מגדנ``ע חובלים וצלילה יש גם גדנ``ע קליעה - אבל הבנתי שלשם קשה מאוד להתקבל. כמו כן, יתכן שתצאו במסגרת הבי``ס לשבוע גדנ``ע בשנה הבאה(זה בולשיט אחד גדול, אבל בכל זאת). עכשיו מנסיון אישי, גם אני חיפשתי גדנ``ע כזה, ולא מצאתי, ואז החלטתי ללכת וגדנ``ע חובלים, אפילו שבהתחלה זה לא ממש עניין אותי כל הקטע של ים וסירות. אבל זה היה כזה כייף! חבל על הזמן!! אני ממש ממליצה לך ללכת לשם, כי זה שונה מכל מה שעשית אי פעם.(תשאל גם את יונתן המלש``ב שהיה שם שנה לפני). וחוץ מזה, תמצא לך איזה חוג הכנה לצבא, ותקרע את עצמך שם. לפעמים יש כל מיני פעילויות שמשותפות לכמה חוגים כאלה באזור, וזה ממש נחמד וקשה. אם תרצה עוד פרטים או עזרה, חופשי. בהצלחה.

ysofer

New member
גדנ``ע קליעה!!!!

איפה אני יכול להשיג גדנ``ע קליעה!?!?!?! הרי אני רוצה להיות צלף.. בבקשה תעזרו לי..

zombik

New member
קודם כל,

אתה לא מתגייס להיות ישר צלף. אתה הולך ליחידה כלשהי (בד``כ בחי``ר) ומשם אחד או שניים , בד``כ המצטיינים, יוצאים לקורס צלפים. וכשאמרתי שקשה להתקבל לשם זה כי מספר האנשים שם קטן מאוד, ורובם באים מנבחרות ואגודות. אבל אל תתייאש, שווה לנסות!! אני אנסה לבדוק בשבילך איך מגיעים לשם.

dec2000

New member
צלפים

נשק צלפים (בחי``ר) הוא פק``ל ככל הפק``לים והחלוקה מתבצעת במהלך הטירונות. אתה לא יכול ``להתגייס להיות צלף``

למעלה