איפה אני יכול להשיג תקציר של אחד הספרים הבאים: מישהו לרוץ איתו, יש ילדים זיגזג, עשו...?
P plutoT New member 8/12/01 #1 איפה אני יכול להשיג תקציר של אחד הספרים הבאים: מישהו לרוץ איתו, יש ילדים זיגזג, עשו...?
ו ויקי.ש. New member 8/12/01 #2 תקציר? לא נראה לי שתמצא...אולי מעצם העובדה שהספרים מאוד קריאים. לקרוא אותם יהיה הרבה יותר טוב מהתקציר. לדעתי הספרים מקסימים ונקראים בנשימה אחת. כך שאל תתעצל ותקרא.
תקציר? לא נראה לי שתמצא...אולי מעצם העובדה שהספרים מאוד קריאים. לקרוא אותם יהיה הרבה יותר טוב מהתקציר. לדעתי הספרים מקסימים ונקראים בנשימה אחת. כך שאל תתעצל ותקרא.
י יוסאריאן New member 8/12/01 #3 תנסה על הכריכה האחורית שלהם... ואם זה לא יספיק - תעשה מה שעשה ג´ורג´ מסיינפלד עם "ארוחת בוקר בטיפאני".
תנסה על הכריכה האחורית שלהם... ואם זה לא יספיק - תעשה מה שעשה ג´ורג´ מסיינפלד עם "ארוחת בוקר בטיפאני".
צ ציפי ג New member 8/12/01 #5 מילא עשו שהוא ממש עב כרס אבל יש ילדים זיגזג? ספרים מקסימים, תקצירים יש לי רק בראש, והם ממש לא שווים לספר. יוסאריאן, לא חבל על הספה?
מילא עשו שהוא ממש עב כרס אבל יש ילדים זיגזג? ספרים מקסימים, תקצירים יש לי רק בראש, והם ממש לא שווים לספר. יוסאריאן, לא חבל על הספה?
ש שרה&הודיה New member 10/12/01 #9 אצל תיכוניסטים - תקציר=ביקורת.. כלומר אם הם רוצים לעיין בספר ביקורת על יצירה מסויימת הם מבקשים לרוב "תקציר" ואני מציעה לשואל ללכת לספריה של בית ספרו בטוח תמצא שם מספיק חומר
אצל תיכוניסטים - תקציר=ביקורת.. כלומר אם הם רוצים לעיין בספר ביקורת על יצירה מסויימת הם מבקשים לרוב "תקציר" ואני מציעה לשואל ללכת לספריה של בית ספרו בטוח תמצא שם מספיק חומר
F flowr.. New member 9/12/01 #6 נסה ב- http://www.ibooks.co.il . לפעמים יש שם תקצירים. תחפש את הספר באינדקס.
א אושר מ New member 9/12/01 #7 באתר של בית הספר שלי... יש את כל תוכנית החובה.. רק שאין לי מושג מה הכתובת...