איפה אני

רחל234444

New member
איפה אני

וואו להיות בעולם הזה כששניה לפני זה לא זכרתי בכלל שאני אמורה לחיות
רגעים כאלה שזה נופל עלייך כאילו מעולם לא היה
רוצה כל כך הרבה דברים, קשה לבחור תחום אחד, אז המוח שלי מתפזר בין כל הדברים שהוא רוצה
ובסוף נופל ונח שוב,ואז ,נזכר שוב שצריך לחיות
בין דת למקצוע בין נכון ללא נכון ומה הדעות שלי ולמה נראה לי שאני צודקת
ולכי תסבירי לאנשים שהדעות שלהם שונות משלך, וזה בסדר גמור, והם לא מבינים הם רוצים לשאוב אותך אל תוך הדעות המקובעות שלהם, מלכלכים על אנשים,ודעות שאת מעריצה, וטוענים שהם משקרים,ומרמים אותך,
שהכל חייב להיות כמו שהיה עד כה, והם בטוחים בעצמם שאי אפשר לשנות ,למרות העובדות הקיימות בשטח, הם אומרים "בזה לא תצליחי לנצח, לא את ולא האנשים המתפלספים שלך "
המתפלספים שלי אופטימיים, מה רע ? אני עונה
"את תמימה " עונה ההמון

אני מעדיפה לחיות באופטימיות שאפשר לשנות, ולהגדיל, ואני גם אצליח, כולנו נצליח לשנות ,
עדיף להיצמד לצד הטוב מאשר לרע, את זה כבר אתם לימדתם אותי

ועכשיו אחרי שאני יכולה להביט על הכל מהצד ,מזל שפיתחתי דרך מחשבה אחרת, מזל, אני מחייכת לעצמי, מחכה ליום שתבינו שמה שחשבתכם ,זה סך הכל מה שהרגילו אותכם לחשוב, השתילו לכם דרך חיים.....
ו

לי בא

New member
וואו איזה פוסט

תשמעי לכי עם האמונות והמחשבות שלך.
אני דוגלת להקשיב למה שאחרים אומרים לי,
אך לוקחת מהעצות שלהם את מה שמתאים אם בכלל,
ופועלת לפי מה שנראה לי נכון.
לפעמים זה הולך ולפעמים לא, אבל ההחלטות והבחירות הן שלי ואני מתמודדת עם ההצלחה והכישלון הנובע מהם.
ממרום גילי אני מבינה שאנחנו שונים זה מזה וניסיון החיים שלנו הוביל אותנו לחשיבה אחרת זה מזה, אני מכבדת את החשיבה של האחרים, ועושה מה שנכון לי, לפחות מקווה שזה נכון לי.
לכי לפי דרכך, בהצלחה.

רחל234444

New member
ברור שלא

תודה: )
ובעולם שלנו אף פעם אין רק אני, לדעתי בכל אופן ,אם אדם חושב על דבר מסוים יש עוד המון שחושבים כמוהו פשוט מעולם לא נפגשו /דיברו

ברוכה הבאה רחל

נראה שכבר מצאת את המקום שלך
שבו את נאמנה למחשבות שלך ולדרך שלך

אני בעד

פריאל 12

New member
רחל

"מחכה ליום שתבינו שמה שחשבתכם ,זה סך הכל מה שהרגילו אותכם לחשוב, השתילו לכם דרך חיים..... "
הזכיר לי את הסגנון של סדרות הפעולה והריגול, ואני פריקית של הז'אנר הזה :)

השאלה, איך את מוצאת כל פעם מחדש...

את עצמך במצב שמישהו מתנצח איתך על הדעות שלך?
לא יותר פשוט להתרחק? להתקרב לאנשים שחושבים כמוך?
למדתי עם השנים לא להתווכח עם אנשים שלהוטים יתר על המידע
בדעות שלהם ופשוט לסתום ולשנות נושא (כשאני לא במצב רוח
לדיונים).

תמיד רצוי לזכור שגם הדעות שלנו, אלה רק דעות.

יחד עם זה הבעת דעה שונה או ויכוח, לא גורע
מדעתינו. זאת דעתי כמובן.

רחל234444

New member
אנשים יודעים לשאול אך אינם יודעים לקבל תשובות

אנשים בוחרים לשאול אותי על דעותיי, וכמובן אחרי שאני מסבירה את דעותיי בחיוך ,הם בוחרים לקטול את דעותיי, להתלונן על כך שאני חושבת אחרת ,להאשים אותי בתמימות ואופטימיות יתר,
נכון, לפעמיים עדיף להתרחק מאנשים שבוחרים להגיב בצורה כזו, אבל לפעמים אני רואה בזה נתינה ,אולי באמת אצליח לגרום לאדם אחר, שעומד מולי משתיק אותי (מפחד מעצמו, ומהלא מוכר לא, הרי זה כול מה שהוא ידע עד עכשיו ) שאיננו יכול לשנוא אף אדם בגלל דעותיו, או צבעו,דתו,או מראה, אולי אצליח לגרום לאנשים להבין שאין הם יכולים להחליט בשבילי, מה לעשן,לאכול,לשתות,או לעשות (כמובן שבכל אלה איני מזיקה לאדם אחר)
אז לא אשקר גם לי אין כוח תמיד לענות לכולם על שאלותיהם או העברת הביקורת שלהם, לפעמיים אני מהנהנת בחיוך ואומרת "כן, בטח אתם צודקים ,צודקים בהכל "

משפט אחר, פשוט, " בוא נסכים לא להסכים"...

עדיף בהרבה על "אתם צודקים". למה לבטל את עצמך מתוך תחושה
שזה שמולך כויכול ניצח אותך או את ניצחת אותו בכניעה מזויפת?
את לא צריכה (לדעתי) לגרום לאף אחד להבין שהם לא יכולים להחליט
בשבילך מה לעשן,לאכול,לשתות ומה לעשות.
אצם עשייה שלך והחלטות בחיי יום יום מדברים בשם עצמן.
אין צורך להוכיח שום דבר לאחרים.

למעלה