איפה אני
וואו להיות בעולם הזה כששניה לפני זה לא זכרתי בכלל שאני אמורה לחיות
רגעים כאלה שזה נופל עלייך כאילו מעולם לא היה
רוצה כל כך הרבה דברים, קשה לבחור תחום אחד, אז המוח שלי מתפזר בין כל הדברים שהוא רוצה
ובסוף נופל ונח שוב,ואז ,נזכר שוב שצריך לחיות
בין דת למקצוע בין נכון ללא נכון ומה הדעות שלי ולמה נראה לי שאני צודקת
ולכי תסבירי לאנשים שהדעות שלהם שונות משלך, וזה בסדר גמור, והם לא מבינים הם רוצים לשאוב אותך אל תוך הדעות המקובעות שלהם, מלכלכים על אנשים,ודעות שאת מעריצה, וטוענים שהם משקרים,ומרמים אותך,
שהכל חייב להיות כמו שהיה עד כה, והם בטוחים בעצמם שאי אפשר לשנות ,למרות העובדות הקיימות בשטח, הם אומרים "בזה לא תצליחי לנצח, לא את ולא האנשים המתפלספים שלך "
המתפלספים שלי אופטימיים, מה רע ? אני עונה
"את תמימה " עונה ההמון
אני מעדיפה לחיות באופטימיות שאפשר לשנות, ולהגדיל, ואני גם אצליח, כולנו נצליח לשנות ,
עדיף להיצמד לצד הטוב מאשר לרע, את זה כבר אתם לימדתם אותי
ועכשיו אחרי שאני יכולה להביט על הכל מהצד ,מזל שפיתחתי דרך מחשבה אחרת, מזל, אני מחייכת לעצמי, מחכה ליום שתבינו שמה שחשבתכם ,זה סך הכל מה שהרגילו אותכם לחשוב, השתילו לכם דרך חיים.....
ו
וואו להיות בעולם הזה כששניה לפני זה לא זכרתי בכלל שאני אמורה לחיות
רגעים כאלה שזה נופל עלייך כאילו מעולם לא היה
רוצה כל כך הרבה דברים, קשה לבחור תחום אחד, אז המוח שלי מתפזר בין כל הדברים שהוא רוצה
ובסוף נופל ונח שוב,ואז ,נזכר שוב שצריך לחיות
בין דת למקצוע בין נכון ללא נכון ומה הדעות שלי ולמה נראה לי שאני צודקת
ולכי תסבירי לאנשים שהדעות שלהם שונות משלך, וזה בסדר גמור, והם לא מבינים הם רוצים לשאוב אותך אל תוך הדעות המקובעות שלהם, מלכלכים על אנשים,ודעות שאת מעריצה, וטוענים שהם משקרים,ומרמים אותך,
שהכל חייב להיות כמו שהיה עד כה, והם בטוחים בעצמם שאי אפשר לשנות ,למרות העובדות הקיימות בשטח, הם אומרים "בזה לא תצליחי לנצח, לא את ולא האנשים המתפלספים שלך "
המתפלספים שלי אופטימיים, מה רע ? אני עונה
"את תמימה " עונה ההמון
אני מעדיפה לחיות באופטימיות שאפשר לשנות, ולהגדיל, ואני גם אצליח, כולנו נצליח לשנות ,
עדיף להיצמד לצד הטוב מאשר לרע, את זה כבר אתם לימדתם אותי
ועכשיו אחרי שאני יכולה להביט על הכל מהצד ,מזל שפיתחתי דרך מחשבה אחרת, מזל, אני מחייכת לעצמי, מחכה ליום שתבינו שמה שחשבתכם ,זה סך הכל מה שהרגילו אותכם לחשוב, השתילו לכם דרך חיים.....
ו