איפה אני

איפה אני

יכולה למצוא את הפוסטר "tree of half life" של פינק פלויד? (כדי למסגר ולתלות) ואיפה אני יכולה למצוא בכלל עבודות של סטורם ת'ורגרסון?
 

holo

New member
מה זה העץ הזה בכלל?

ועבודות של סטורם תורגרסון אפשר לראות באתר הרשמי שלו, שאני ממש לא יודע איך קוראים לו..
 
השאלה היא

היכן למצוא פוסטרים שלו להזמנה. ובנוגע לעץ, זוהי אחת מהיצירות שלו ששייכת לפינק פלויד.
 
קריימר הוא דמות מהסדרה “סיינפלד”.

אין שום קשר בינו לבין התמונה. זוהי בדיחה פרטית של צנעני שלנו.
 

Fatach

New member
נו קריימר!

מסיינפלד! זה עם השיער!
 
תמונה נפלאה....

שמה הוא Tree of Half-life והיא שילוב של צילום ועבודת מחשב. היא צורפה לאיזה reissue של הפלויד, בסוף שנות השבעים. flowerboy שלנו בטח יידע איזו. זה לא היה פוסטר, למיטב ידיעתי. התמונה מופיעה בספרו של תורגרסון, Mind over Matter שיצא לפני מספר שנים. אין בעיה להשיגו בחנויות הספרים המקוונות. ראיתי עותק שלו גם באחת מחנויות הספרים בעיר, לפני כמה ימים. נסי גם דרך אתרו של סטורם, www.stormthorgerson.com, בקטגוריה commerce, שם מוכר תורגרסון מיצירותיו.
 
הידעתם? לאתניקס ופינק פלויד

אותו מעצב עטיפות! תורנסטון עיצב להם את שתי העטיפות האחרונות עוד על האלבומים באתר שלהם אני מוכרח להודות שאת הרעיון ל"בדרך שלך" אהבתי- תקליט קונספט על החיים בישראל בניגוד לתחילת הדרך, הם מתעלים על עצמם לאחרונה
 

weird dust

New member
מי היה מאמין?

הוא עיצב להם את האלבומים האחרונים. הלהקה נסעה להקליט בחו"ל לא תנחשו איפה - אבי רווד. בתוך האתר של האלבום הראשון שהוא עיצב להם בשנת 2001 (בדרך שלך) ניתן גם לקרוא על העיצוב מי עיצב איפה הוקלט וכ'ו.
 
ציףציף

המטרה היא למצוא אתר באינטרנט שיוכל למכור לנו את התצלום הזה כפוסטר מפני שאנו מעוניינים במסגורו ותלייתו בביתנו. הרי מצאנו את התמונה הזו באתר של הצלם אך לא בזאת אנו מעוניינים אם כי מחפשים אתר שיספק לנו פוסטר בגודל של מעבר לתצלום רגיל או תמונה בתוך ספר. היש דבר שכזה?
 
לא שידוע לי

למיטב הבנתי התמונה לא יצאה מעולם כפוסטר, לפחות לא באופן רשמי (אחרת זה הפרת זכויות יוצרים). אך המשיכו לחפש. אם תמצאו, אשמח לשמוע על כך. (אפשר להעלות שמות של חנויות לפורום (נניח, בשרשור הזה), אבל בלי לינקים, בבקשה.)
 

bencohen11

New member
אנשים אפשר עזרתכם בבקשה../images/Emo13.gif

אתם יכולים לשרשר את התמונה הזאת ברזולוציה כמה שיותר גדולה כי אני רוצה לקחת את זה לבית דפוס שיגדילו את זה תודה מראש
 

barrrr

New member
המון חנויות מוכרות את התמונה

הזאת בגודל די גדול...
 

barrrr

New member
אני לדוגמא ראיתי...

לפני חודש בערך סתם ככה בדאלית אל כרמל אבל לדעתי גם בחנויות של הפנינג גם יש סיכוי טוב למצוא
 
למעלה