איפה אסףףףףףףףף

daphnal

New member
איפה אסףףףףףףףף

אסף, אתה חסר. חיכיתי לסיפור בבהמשכים נא לא לאכזב...
דפנה

אסף = שתיקה רועמת ?!?!?!?

נראה לי שהוא הלך לטעום נשיקה צרפתית ולהכין כתבת תחקיר על הנושא !!!

ritosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

daphnal

New member
חחחחחחחחח../images/Emo99.gif

והנשיקה ... כל כך מוצלחת שהוא שכח מהתחקיר...

lupland

New member
סיפורו של החנון

האמת היא שהלילה עוד צעיר (וללא ספק...סוער שם בחוץ) עם הנשיקה הצרפתית הסתבכתי קצת.ידידה שלי קפצה אלי ובמקום לדבר רכיל סיפרתי לה שקראתי כתבה בנושא ומה דעתה לעשות משהוא שונה הערב...אבל כשהיא פתחה את הפה ראיתי שיש לה שם מלבד הסתימות גם איזה ברזל באמצע הלשון.אז נבהלתי.ואחרי שהתאוששתי שאלתי אותה מה זה? אז היא אמרה לי שאני אולד פאשן ושאני לא בעניינים ושאם אני רוצה לחזור לעניינים כדאי לי להיצמד אליה אחרת אין סיכוי שם בחוץ.אז אמרתי לה שאני צריך קצת זמן לחשוב על זה.והיא בתגובה ענתה לי "יאללה לך יא נשקן צעצוע.אפשר לחשוב עאלק.משחק אותה אולד טיים.ת'קאדם ת'אקדם וצ'חרר ת'אמברקס" ואז היא הסתובבה והלכה מבלי שהצלחתי לנסות לשכנע אותה על אולי לנסות לנשק על הלחי במקום. אחרי שהיא הלכה ניכנסתי למחשב ופניתי לאתר דאבל יו דאבל יו דאבל יו נשיקות קום והשארתי שם הודעה שאני מחפש בחורה לניסויים בנשיקות צרפתיות אבל עד עכשיו פנתה אלי אחת מפינלנד ואמרה לי שהנשיקה שלהם יותר רצינית ויותר חושנית."כפארה" היא אמרה לי "אנחנו עושים את זה עם האף" אז שאלתי אותה מה קורה עם יש לאחד מאתנו נזלת!!! אז היא חטפה עלי את ה ג'אננה ואמרה לי "יאללה ת'חפש ת'חברים שלך יא רחרחן" וניתקה איתי את הקשר. עכשיו אני מחכה לתשובה מאתר דאבל יו דאבל יו דאבל יו אבל מה עשיתי דוט קום וברגע שתהייה לי תשובה אני אספר לכם. תגידו.גם אתם עברתם את אותה הדרך עד ש...?

daphnal

New member
גדול!

אסף אתה גדול! לא יודעת מה יכולתך לעמוד מול קהל-אבל קריירה מבטיחה תהיה לך אם יש לך את זה!!! daph

ל3

New member
הוי אספי אספי

אני ממש מזילה דמעה לאור סיפורך המרגש. רגע, תן לקנח את האף
אולי תחשוב על לפתוח עסק ללימוד נשיקות צרפתיות? ולגביך אל תדאג- כבר אמרו שהסנדלר הולך יחף......
הכל ברוח טובה.

מוזה הצרפתיה

אסף, נו, ראית/שמעת את כל האוהדות והמעודדות (פה ושם גם מישהו מהמין השני) קוראות בקולות הידד, הידד ??? בדרך כלל גם אני מצטרף אליהם - אכל לא הפעם ! כל הזמן מסתובבים להם חלקי מתכת שונים בתוך פי ו-שיני וצמרמורת שוטפת אותי. דרך אגב, דיברתי בשימך עם מוזה הצרפתיה ותשובתה הייתה - אני משתוקקת לפגשו !!! אז לא אפריע לכם יותר בהצלחה מתושלח הצעיר

daphnal

New member
קינאה קלה?!

מתושלח היקר, גם לך יכולות כתיבה לא מבוטלות ואולי עוד כמה מעלות נוספות שאינן באות לידי ביטוי בפורום הכללי... תפרגן ידידי,תפרגן...

lupland

New member
לא לשכוח פיצוחים.קטעים ודאחקות

חברים.חברים.אני כבר לא עומד בזה ונראה לי שאני מתחיל לחשוב על הקמת מועדון.אולי בעזרתכם סוף סוף אני אפטר מהבעייה של התקופה האחרונה.ומעכשיו והלאה כשישאלו אותי מה אני עושה בחיי אענה "אני? אני שעשען כמעט מקצועי במועדון פרטי". זהו.נשארו עוד 15 שעות עד למלחמה.סוף סוף קצת אקשן באזורנו.הקאובואים הגיעו מהמערב הפרוע.מסתבר שהם הפכו כל אבן בחיפושיהם אחר אינדיאנים נוספים שלא הצליחו להרוג או לכלוא בשמורות ופתאום נזכרו שיש עוד כמה יבשות על הכדור הזה.בעבר היו אלה אינדיאנים אדומים.היום הם קצת שחומים ויש שמועות שבעתיד הם יהיו צהובים. אמרו לי ש טום מיקס וגם רקס הגיעו.גם וינטו ילווה אותם בחיפושים אחר אחיו.איזה יופי.כל גיבורי הילדות שלי מהקומיקס יופיעו LIVE כאן לידי.טוב.לא בדיוק ליד אבל כמה קילומטרים מכאן. לופ ואני גמרנו לניילן ולאטום את הקופסאות סיגריות האחרונות.החלטנו שאנחנו בוחרים במודע להמשיך לעשן (הוא פאסיבי ואני אקטיבי) סיגריות ולא את החומר הביולוגי הזה שמתוכנן לצנוח עלינו.אני.אישית.גם ככה נפגעתי בדרך ביולוגית כזו או אחרת.מה פתאום שאני אפגע עוד? בכל אופן.ארוחת הצהריים קוראת לי.(הסעודה האחרונה???). נשתמע. נ"ב: לא לשכוח.הלילה לא הולכים לישון.יש ספירה לאחור ואח"כ יכול להיות שנראה מטח של זיקוקים בשידור חי.בתים עפים באויר.גופות.דם.יהיה פיצוץ חבל על הזמן.אל תלכו לשום מקום ולסיום כולם יחד: "סאדם סאדם יא חביב בוא תפגיז את תל אפיף"

ל3

New member
מה??????

מה קראתי אספי- הסעודה האחרונה???? ככה אתה מתכוון לשעשע את המועדון שלך? נו באמת, ממך הייתי מצפה לחוש עסקי קצת יותר טוב- ממש איכזבת אותי (
). ועכשיו ברצינות, מקווה שהמלחמה הזו תיפסק עוד לפני שהחלה ושזה כלל לא יהיה רלוונטי אלינו. אני בטוחה שמתח וחרדה לא יוסיפו כאן לאף אחד.

lupland

New member
הרי לך אכזבה....אישה

שירי.תקשיבי טוב ושלא יהיו אי הבנות.תפקידך בכוח הוא לא להביע דעה כזו או אחרת על המלחמה.זה עניין לגברים ושל גברים.תפקידך בכוח כבר נקבע מזמן והוא להשקיט את גחמותינו ותו לא.בינתיים המשיכי להעביר את זמנך כמו שקבענו מימים ימימה.טפלי בילדים.הכיני אוכל (ולטובת השקט היחסי בבית רצוי שיהיה על השולחן כשאני מגיע ובדיוק בדרגת החום שאני אוהב).כיבסי את הכביסה וכדאי שהמדים שלי יהיו מגוהצים ומעומלנים...לטובת השקט היחסי בבית (כבר הזכרתי זאת?) ושלא תהייה טיפת אבק בבית.אם צריך אני אבדוק את בתי המנורות שעל התיקרה ולטובת השקט היחסי שבבית כדאי לך... וזכרי שוב לשנן את ספר הספרים שהקדשתי וקידשתי לך: משלי.פרק ל"א.פסוקים י' -לא. "אשת חיל מי ימצא ורחוק מפנינים מכרה.בטח בה לב בעלה.ושלל לא יחסר..." אני שמח שיש ביננו הסכמה והבנה.עכשיו.אם לא אכפת לך אני זקוק לקצת מסאז'.אחרי הכל.מתח רב מונח על כתפיי.אחרי הכל...יש שלל שאני צריך לטפל בו בזמן הקרוב...

daphnal

New member
זהירות...

אסף,שלחתי את הפצצה לפני שקראתי מה שכתבת לפני כמה דקות,ניראה לי שעכשיו אין צורך להוסיף
מדורה...

lupland

New member
צחקתי???

ביננו דפנה.אני מאוד מקווה שמישהיא כאן לא תבין לא נכון את מה שכתבתי ותחשוב שאני צוחק!!! סתם צחקתי... ואולי לא.... ואולי כן.... ואולי לא.... ואולי.....

daphnal

New member
אני יודעת

אספי יקר, אחרי שתים שלוש מילים איתך הספקתי לדעת מתי צחוק או לא או כן או לא... זה בסדר אני יודעת שהיית רציני!!!!!!!!!

עם כל הכבוד

עם כל הכבוד - אני לא מגיע לקרסוליים של אסף !!! עד שאני יארגן את כל קהל המעודדות שיקראו ב-קול אחיד וביחד הידד, הידד - הירדן שוב יתיבש, ובנוסף, אסף הוא מוצלח באופן טבעי, הוא כבש את מקומו בעמל וב-יזע ואין לי כל כוונה רצון והשראה לנשלו מכך ! מתושלח הצעיר

למעלה