איפה אפשר להשיג את "צבע הכשף"?

איפה אפשר להשיג את "צבע הכשף"?

הבנתי שהוא תורגם אבל לא ראיתי אותו בחנויות המקוונות. תודה!

Athaclena

New member
לא יודעת בקשר לחנויות מקוונות

בחנויות פיזיות הוא כן נמצא. בסטימצקי זה ענין של מזל, אני מאמינה שבצומת ספרים יש לרוב מבחר יותר מקיף של ספרי פראצ'ט (ובגדולים ביותר יש את כולם ואפילו כמה עותקים). בהצלחה! יצא לך כבר לקרוא ספר שלו, או שממנו החלטת להתחיל?

עוד לא קראתי שומדבר שלו

אבל עד שאשיג את "צבע הכשף" אולי בינתיים אתחיל מ"תרועת מוות"

sapirit14

New member
הו, ספר מומלץ

הייתי משאילה לך אותו אבל יש תור... מעגל קוראי פראצ'ט הולך ומתרחב

לא לא לןא

קרא לפי הסדר! זה כיף, זה חשוב, וזה פותר הרבה בעיות מוסריות. צבע הכשף ראשון, אחר כך אור מופלא, פולחני כשף, ורק אז תרועת מוות. עקרונית, כל ספר עומד בפני עצמו (למעט שני הראשונים, שאפשר להתייחס אליהם כעלילה רצופה אחת). אבל, ישנה המשכיות מפורסמת. לעתים היא ברורה וגלויה ["מטען ברשותו של סתמרוח, ופתאום הוא רק מגיע עם זוגפרח? קפטן ויימס? אבל לפני רגע קראתי שגזר הוא הקפטן..."] ולעתים חבויה בפרטים הקטנים [ליידי ראמקין מציעה לוויימס פרוטקציה אצל הדוכס והדוכסית מסטו הלית. רק אחרי קריאת "תרועת מוות" תוכל לדעת מיהם בעצם...].

ויימס

New member
נכון!!! להתחיל עם צבע הכשף!!!

הו, סתמרוח...

מ א ג ר ט

New member
הבעיה היא

שאנשים מגיעים לפורום הזה לקרוא את הדעות שלכם רק אחרי שהם קראו שנים שלושה ספרים... אתם יודעים שהתחלתי לקרוא את הפרום הזה (עד שהבנתי איך נרשמים...) חצי שעות ספורות לפני רעידת האדמה שהייתה בפברואר? משעשע...

הבעיה היא שלא מצאתי את הספר

לא בסטימצקי ולא בצומת ספרים, ינסו להזמין לי אבל יכול להיות שהוא אזל
ממש מוזר בהתחשב שזה הספר הראשון בסדרה וכל השאר מתקשרים אליו איכשהו (לפי מה שאמרתם).

igreenwald

New member
אפשר, אך תרועת מוות משעשע יותר

אני הגעתי לספר צבע הכשף כספר האחרון המתורגם שקראתי אחרי כל השאר הספר בעיקר קשור לספר אור מופלא ולסיפרי אנק מרפורק כגון "שומרים שומרים" מלבד זאת הייתי מציע שתנסה למצוא את פולחני הכשף שיכול להוות מבוא טוב לאחיות הגורל אוWYRD SISRERS מעשי קסמים. ואחרי כל אלא אפשר להנות מראינוע מכשפות בחו"ל ואיש הקציר

למעלה