איפה אפשר להשיג את THE WALL ב די.וי.די. ? (תל אביב..)
I illusionist catfish New member 10/12/02 #2 בכל בלוקבסטר שני יש את זה בלוקבסטר אחד ספציפי שבטוח יש שם- במרכז טופ דן, בצפון ת"א, מול כיתן. אם אתה מהאזור אתה בטוח יודע למה אני מתכוונת. אבל תשתדל לא לקנות את זה שם כי אני עדיין חוסכת בשביל לקנות אותו וזה העותק היחיד שיש להם לדעתי
בכל בלוקבסטר שני יש את זה בלוקבסטר אחד ספציפי שבטוח יש שם- במרכז טופ דן, בצפון ת"א, מול כיתן. אם אתה מהאזור אתה בטוח יודע למה אני מתכוונת. אבל תשתדל לא לקנות את זה שם כי אני עדיין חוסכת בשביל לקנות אותו וזה העותק היחיד שיש להם לדעתי
Y Yael Floyd New member 10/12/02 #4 100 או 130 בערך.. מה שמעניין אותי זה איפה אפשר להשיג את זה בווידיאו? כי יש לי את הסרט דיוידי אבל אין לי דיוידי
100 או 130 בערך.. מה שמעניין אותי זה איפה אפשר להשיג את זה בווידיאו? כי יש לי את הסרט דיוידי אבל אין לי דיוידי
M meandmeandme New member 10/12/02 #5 יש בוודיאו קניתי אותו בדי-וי-די ואז גילתי שהיה לי אותו בכלל בודיאו... אז יש...
M meandmeandme New member 11/12/02 #7 קניתי (זה הסרט לא ההופעה) אם את רוצה אני יביא לך את זה... ill give you every thing anything if you want things
קניתי (זה הסרט לא ההופעה) אם את רוצה אני יביא לך את זה... ill give you every thing anything if you want things