איפה אפשר להשיג בארץ FreeStyle Libre?

איפה אפשר להשיג בארץ FreeStyle Libre?

ראיתי בטלויזיה את פרופ' איתמר רז מדגים את השימוש במד. מישהו יודע איך אפשר להשיג אותו? (במימון פרטי כמובן)

danielB16

New member
מצטרף לשאלה

מצטרף לשאלה מעניין אותי אם הדיוק של המכשיר טוב
כי תמיד יש הפרשים בין המדידות במד רגיל.

צריך להעתיק את הכתובת לדף גוגל ולבדוק שאחרי ה-13 לא כלום

בכל מקרה זה העיקר:
לאחרונה פיתחה חברת Abbott את מערכת FreeStyle Libre (פריסטייל ליברה), המשווקת בישראל על ידי חברת גפן מדיקל, בשלב זה לצורכי ניסוי בלבד. היתרון במערכת זו הוא היכולת למדוד סוכר ללא צורך בדקירת האצבע או בכיול המכשיר. המערכת מאפשרת מדידה של רמת הסוכר באמצעות טכנולוגיית פלאש (Flash Glucose Monitoring), על ידי הצמדת שלט אלקטרוני לחיישן המחובר לגב הזרוע במשך 14 ימים. באופן זה, כדי לראות את רמת הסוכר המטופל צריך לבצע פעולת "סריקה" פשוטה - קירוב והעברת השלט על פני החיישן בתוך פחות משנייה, כך שרמת הסוכר העדכנית תופיע על צג השלט. פעולת ה"סריקה" ניתנת לביצוע במהירות, בחשאיות, ללא צורך בדקירה ובהוצאת דם.
בימים אלו מתנהל ניסוי בישראל עם מערכת FreeStyle Libre בקרב 36 חולי סוכרת מסוג 1 ומסוג 2. הניסוי מתנהל בשלושה מרכזים רפואיים בישראל - ביה"ח וולפסון, ביה"ח הדסה והמרכז הרפואי DMC לטיפול בסוכרת, הממוקם בתל אביב.

gilboa7

New member
אני עם FreeStyle Libre

ובעוד שאין לי חדשות מעודדות לגבי השיווק בארץ, אני רוצה לציין שזה לא *מאוד* קשה להביא את זה מחו״ל. במדינות שזה כן משווק בהן, אפשר להזמין עד 6 סנסורים בכל משלוח, כלומר אספקה ל-3 חודשים. רק צריך למצוא כתובת באנגליה, גרמניה, שבדיה או בכל מדינה אחרת שזה משווק.

אם אין לך כתובת, אפשר גם לארגן משלוח פרוקסי עם חברה כמו https://www.forward2me.com/ באנגליה.

בכל אופן, אני רק יכול להמליץ על המוצר. אני איתו כבר כ-3 חודשים ואני מאוד מרוצה. יש הפרש מסויים בין תוצאות הבדיקה באצבע, אבל הוא יחסית זניח ומספיק כדי לדעת מה המצב ומה המגמה. במקום 5-6 פעמים ביום, אני עכשיו בודק 30 פעמים ביום. אני בודק בנהיגה, אני בודק באמצע פגישות, אני בודק באמצע ספורט.

אני בדיוק בניסוי איתו

וזה נחמד מאוד, אם כי יש לו זמן תגובה מושהה מעט.
נוח לשימוש, והיתרון הענק שלו זה שהוא מחזיק מעמד שבועיים בכל פעם, ולא צריך להחליף אותו כל חמישה ימים, כמו סנסורים אחרים.

emw1

New member
אפשר להזמין מebay לכתובת בארץ, אבל מחודש הבא אמור להגיע לפה

זה מה שאני עשיתי, הגיע בלי בעיה. אני איתו שבוע בינתיים ומרוצה למדי - בצד החיובי הוא קטן, נוח, עובד יפה עם הטלפון - מה שחוסך לי אפילו להסתובב עם מד; התלונות העיקריות שלי הן דיוק לא-מושלם (ראיתי סטיות של עד 20 יחידות מול הקורא הרגיל), המיקום הלא-דיסקרטי וגירוד קל שהופיע ביום האחרון (קשור כנראה לאלרגיה שיש לי).
שים לב להזמין דגם שעובד ביחידות mg/dl ולא mmol/l, אחרת צריך להתרגל להמיר, או - אם יש טלפון תומך (אנדרואיד, שיש לו טכנולוגיית NFC) - לעבוד עם האפליקציה.

מה שכן, שמעתי שהחל מחודש הבא גפן מדיקל מתחילים לשווק אותו בארץ, ב306 ש"ח לאחד/ 6 ב1530 (255 לאחד), אז כנראה שעדיף כבר לחכות

למעלה