מניסיון שהיה למישהו שאני מכיר, אז ייבוא מזון לישראל זה סיפור מההפטרה. רק אם אתה מאוד רציני, ומדובר בכמויות גדולות ולטווח ארוך, אז העסק משתלם. בכל מקרה תתכונן לעבור את ה"וייה דלרוזה". לדעתי החברות הגדולות בחשו בכדרה כדי שכך יהיה המצב.
אבל מכיוון שארץ המקור היא ארה"ב ששם משרד הבריאות האמריקאי מחמיר הרבה יותר מאצלנו, וגם יש את ההכשר של יהדות ברוקלין החזקה, מזה נובע ששתי בעיות גדולות ירדו מהפרק.
אלי שלום אולי לא בדיוק המידע שאתה מחפש אך אוכל להמליץ לך על ספר הנקרא "כדי לרפא את הפצע צריך קודם כל להוציא את הקוץ" (המדריך המלא לתוספי מזון ומחלות, לדעת ממה להמנע). הסופר ד"ר סדובסקי בספר תוכל למצוא מידע רב שיעזור לך לבחון ולבדוק האם המוצר מתאים בהצלחה איציק