איפה אפשר להשיג מלח אפסום לאמבטיה? אם תוכלו לעזור לי אני גרה בחו"ל ומבקשת שיקנו לי בארץ ויביאו לי
A avia51 New member 3/11/05 #1 איפה אפשר להשיג מלח אפסום לאמבטיה? אם תוכלו לעזור לי אני גרה בחו"ל ומבקשת שיקנו לי בארץ ויביאו לי
ה המחפש בנרות New member 3/11/05 #2 למה? מלח אפסום לאמבטיה נמכר בקילוגרמים. בארץ יש בניו-פארם. מבקשים בכל סניף שיזמינו מהסניף הראשי בפתח-תקוה. אני מניח שזה אמור להיות זמין גם בבית מרקחת ממוצע במקום מגורייך.
למה? מלח אפסום לאמבטיה נמכר בקילוגרמים. בארץ יש בניו-פארם. מבקשים בכל סניף שיזמינו מהסניף הראשי בפתח-תקוה. אני מניח שזה אמור להיות זמין גם בבית מרקחת ממוצע במקום מגורייך.
S shirkoosh1 New member 3/11/05 #3 איפה את גרה? אני גרה בקנדה וכאן אפשר להשיג את זה בכל בית מרקחת, בשקיות גדולות או באריזות קרטון (שנראות כמו קרטון חלב), וזה יחסית זול מאוד.
איפה את גרה? אני גרה בקנדה וכאן אפשר להשיג את זה בכל בית מרקחת, בשקיות גדולות או באריזות קרטון (שנראות כמו קרטון חלב), וזה יחסית זול מאוד.
ג גידי וענת New member 4/11/05 #4 אצלנו (בצ'אפל היל) זה נמכר בסופרמרקט בכמויות מסחריות ובזיל הזול. מעניין למה?.. ענת.