איפה אפשר להשיג עוף או בשר

איפה אפשר להשיג עוף או בשר

שעשוי מתרנגולות שאכלו עשבים (ולא קיבלו תערובת) וזה עומד פחות מ6 חודשים בפריזר?

שריתה 2 1

New member
מצטרפת לשאלה-היכן ניתן לקנות עוף grass-fed ?

וגם עוף חופש- שזז ולא רבץ במסילה, וגם אורגני - לא קיבל אנטיבטיוקות, עוד תרופות, ריסוס בלול וכו'

טעם זוהר מגדלים עוף אורגני על ירקות ועשבים

היי, ככל אשר אני יודעת, המקום היחידי הוא טעם זוהר בדרום ויש להם משלוחים עד הבית במחירים לא זולים אבל זהו עוף אורגני שחי על עשבים ומזון טבעי. בתור אחת שמגדלת שלווים כבר זמן רב ומכירה תערובות של אפרוחים ותרנגולות- כל התערובות מבוססות על סויה ותירס עם קצת תוספת. לדעתי גם חלק גדול מהאורגני אוכל תערובות דומות. חלופות ביתיות הן אפשריות אך בתעשייה עוף לא מקבל עשבים. השלוות שלי מקבלות עשבים טריים וגם נבטים וקטניות וקליפות אורגניות, אבל גם אוהבות יותר מכל את תערובת התירס.. טעם זוהר- מגדלים כבר זמן רב והמוצרים שלהם מאד איכותיים וטעימים, אך לא זולים כלל...

שריתה 2 1

New member
תודה. אני אנסה אותם.

אבל האם יש מישהו שמפקח שהם אכן אמינים, כלומר שטענתם שהתרנגולות ניזונות מעשבים, היא באמת נכונה?

תרנגולות צריכות חלבון ולא רק עשבים ולכן יתנו

היי שריתה, תרנגולות ועופות דומים בטבע אוכלים תולעים וחיפושיות. הן לא גדלות על עשב, ממש לא. תולעים הן מקור עשיר בחלבון והן נמצאות בטבע או במקום שמגדל אותן. בתערובות של עופות יש 16-19 אחוז חלבון שרובו סויה וחלקו תירס. אינני מאמינה שהמקור של החלבון בתזונת תרנגולות יהיה רק בטבע, כי הן אוכלות הרבה. אני למשל מנביטה לשלוות שאצלי, גם זרעים וקטניות, אבל לא נראה לי שזה מה שיעשו בגידול מסודר. מאידך, הם חייבים לתת להן מקור עשיר בחלבון ושומן ולא רק עשבים ותאית. גם אצלי הן אוכלות ירק אבל קופצות בתאווה רבה על תערובת קנויה. כך ששווה לך לשאול אותם ישירות- את המגדלים. בילדותי בקיבוץ גידלתי עופות במשק החי על שאריות המזון של מה שהילדים לא אהבו- מכל הארוחות+לחם מושרה ועוד.. הן היו יפות ולא ענקיות.. אני תיחקרתי אישית את המנהל והאחראי על הגידול של טבע עוף והובהר לי שהתרנגולות אוכלות תערובת עופות ולא מקבלת זרזי גידול. אך התערובת היא כרגיל - על בסיס סויה ותירס.. רק הבה נקווה שזה לא אותו התירס שממנו מכינים את הסירופ עתיר הפרוקטוזה והכספית.. ושכאן התירס פחות מורעל..

למעלה