איפה אפשר להשיג עלי אלסר??

RainBird

New member
אלסר זה אגוז. ראיתי עצי פקאן בארץ- בעיקר בקיבוצים. בהצלחה! ../images/Emo13.gif למה זה אם אפשר לשאול?

mayu101

New member
כי אלי אלסר נמצאים כמעט בכל ..

טקס לזימון פיות...כלומר שברוב הטקסים צריך עלי אלסר... זה די חשוב.. (וכן קשורה לnoki222 חברה שלה...)

SVS1

New member
אולי תחשבי על זה שוב?

תנו לי להבין משהו. לפני כמה ימים כתבת שאת חדשה ואת לא יודעת הרבה על הנושא, ועכשיו את רוצה לזמן? הייתי אומר שזה קפיצה למים עמוקים עוד לפני שבכלל בקעת... זה גם לא יעבוד לך...

mayu101

New member
זה לא חייב להיות מיד

אני פשוט רוצה לדעת איפו מסיגים זה לא שאני ישר אעשה את זה או משהו כזה... וגם עשיתי פעם אחת כבר אבל זה היה בלי עלים של אלסר...

PurpleFilth

New member
השאלה הייתה

מה הקשר בין אלסר לפיות. זה שזה כתוב באיזה שהוא מקום לא הופך את זה לנכון. ואם כבר זימנת פיה, לא ברור לי למה את צריכה עלים.

Discordia

New member
תגובה

"זה שזה כתוב באיזה שהוא מקום לא הופך את זה לנכון." מסכימה לגמרי, אבל אם מאמינים בזה, זה נכון (לפחות לפי איך שאני רואה את העולם)

PurpleFilth

New member
מסכימה לחלוטין.

אבל אמונה עיוורת בחומר כתוב זה לא משהו שאני מעוניינת לעודד.

MAG MAN1

New member
אני מזהיר אותך

לא כדאי לזמן פיה בגלל שזה יכול להיות מפגש מאוד לא נעים שבסופו של דבר יכול לעלות במחיר גבוהה מאוד ואפילו בחיים .

Envenom

New member
אני מזהיר אותך

לא כדאי להזהיר אנשים בנושאים רנדומליים שאין לך מושג לגביהם בגלל שזה יכול להיות מצב מאוד לא נעים שבסופו תצא חומוס.

RainBird

New member
זו לא אזהרה ריקה חלק מזני הפיות לא אוהב להיות מזומן- וחלק מהם מסוכנות מאוד. נכון זוהמה? ../images/Emo8.gif

אבל זה לא פקאן

זה אגוז לוז. אני לא בטוח שהם גדלים בארץ. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%92%D7%95%D7%96_%D7%9C%D7%95%D7%96

MAG MAN1

New member
תקני אותי אם אני

טועה שאלתך הייתה העם יש ספרים בנושא המאגיה? אז ככה: יש מלא מלא מלא ספרים, יש ברשומון של ארדן על ספרים בנושא המאגיה תיכנסי----בשורה הכחולה למעלה ל-מאמרים----->מוביל למן אתר כזה שם תיכנסי לספרים, יש שמה המלצות על ספרים בעברית( יש מעטים מאוד!) לאומת הספרים באנגלית שיש גם המלצות שם. אם תרצי המלצות אנחנו כאן

למעלה