איפה אפשר להשיג פורמול או טינקטורות צמחים ש

papya7

New member
איפה אפשר להשיג פורמול או טינקטורות צמחים ש

שמסלקות אבנים מכיס המרה?? והאם זה לא מסכן שמוציאים את זה בשלבים ולא בבת אחת? יש טינקטורה שגורמת להוציא אותם בבת אחת? תודה פאפיה

shahaful

New member
הוצאת אבנים מכיס מרה - זהירות

יש מספר דרכים , דיקור, פורמולות וצמחים להוצאת אבנים מכיס מרה, ואף יש מה שקרוי "ניקוי כיס מרה" שזה סוג של תזונת ניקוי שנעשית במשך 24-36 שעות (לא פשוט). אך חשוב לדעת מה גודל האבנים בכיס המרה, אבנים קטנטנות או "אבק", אין בעיה להוציא, אולם אבנים מעט גדולות יותר עלולות להיתקע בדרכן החוצה בתעלת המרה, וחסימה של תעלה זו, זה עסק לא נעים ומסובך. לכן, לפני שניגשים להוציא אבנים בצמחים או כל שיטה אחרת, כדאי לברר מה גודלן. בהצלחה

papya7

New member
כאשר התוצאות באולטרסאונד מגיעות ואומרים שיש מ

מספר אבנים קטנות. זה אפשרי להוציא אותם עדיין בדרך טיבעית? הם לא אומרים את הקוטר שלהם.

סימפטומטית = כאבים, חסימת מרה וכד'

הכוונה היא שאם את סובלת מכאבים אחרי אוכל או שיש סוג של חסימה של המרה... במקרה כמו אבנים בכיס המרה לא רצוי לטפל אם אין סימפטומים מחשש שפירוק אבן גדולה יכול לגרום לשיחרורה לתוך דרכי המרה ושם לגרום לבעיה הרבה יותר משמעותית. לזה התכוון שחף ככל הנראה בשאלתו. איך הגעת לבדוק את הנושא? בעקבות כאב? סימפטום אחר? חשוב להבין את גודל האבנים ומיקומם, בטוח שאפשר לברר באמצעות ה-US. אבי.

papya7

New member
ברור שבעקבות כאבים. כאבים למטה בצד ימין.

הכאבים יכולים להופיע גם בבוקר שאני קמה. וכן גם אחרי אוכל. איך אדע אם יש חסימה של המרה? אין לי איך לבדוק את גודלם. אני יודעת שיש מספר אבנים קטנות. אולי נכנסה לי אבן בטעות לכיס המרה ובגלל זה יש כאבים עזים. אבל איזה בעיות זה יכול לגרום?

כאבים

אם היו נחסמות דרכי המרה היית יודעת. הסימנים הם של צהבת ולכן שאלתי איך גילית את נושא האבנים. בכל מקרה, אם ישנם כאבים ובמיוחד כשאת יודעת שהאבנים לא גדולות, כדאי להגיע למטפל מנוסה שיאבחן את מצבך וימליץ לך על טיפול. פורמולות צמחים יש במספר מקומות, אבל בשונה מרפואה קונבנציונלית, חייבים להתאים לך באופן אישי. אבי

papya7

New member
אז יש עוד תקווה? היכן או אצל מי אני יכולה

יכולה להשיג את הפורמולות צמחים? האם אפשר לנקות עם שמן זית ולימון? והאם אפשר לחיות ללא כיס מרה? מבחינת עיכול האוכל?

בטח שיש תקוה

תתיחסי לצמחי המרפא כמו שאת מתייחסת לתרופה. לא היית 'משיגה' כדורים לטיפול בבעיה רפואית בלי להוועץ ברופא (ואין הכוונה לאקמול). ברפואה הסינית מדברים על תהליכים שיכולים להביא לידי התגבשות האבנים ולעיתים הסיבות יכולות להיות הפוכות לגמרי בין אנשים שונים. כך שאם תקחי תעשי שימוש בפורמולה שאינה מתאימה לך תוכלי אף להחמחר את המצב ולא להיטיב איתו. חשוב שתאובחני נכון ע"י מטפל ואל תתביישי לשאול אם היא/הוא בעל נסיון בתחום. האם אפשר לחיות בלי כיס מרה? התשובה היא כן! אבל את עוד לא שם... חשוב מאוד שתחשבי חיובית, יש הצלחות בתחום בזה, ואם וכאשר תתעסקי עם הפתרונות האחרים הקונבנציונליים. באמת בהצלחה וחג שמח. אבי

papya7

New member
תודה.

הסיבה שפניתי לפורום. זה כי אני מתחברת לדרך הטיבעית שנותנת יחס לנפש של האדם. בוודאי שלא ארוץ והוציא את כיס המרה לפני שאתייעץ. הרבה אנשים שעשו ניתוח קולונסקופיה משוכנעים שהם חיים עם כיס המרה שלהם עדיין. אבל בגלל שביררתי היטב. הבנתי שממיסים אותו וככה הוא יוצא דרך הצינורות שמחברים. עכשיו שאלתי היא אם יש דרך להוציא אותם בבת אחת דרך פורמולה? או שזה תהליך איטי? כי תהליך איטי אולי יכול להיות איטי מדי ולא להביא לתועלת, אלה למשוך את הכאבים עוד?

הי פפיה

לא חושב שיש תשובה חד משמעית ממנה תוכלי לקבל החלטה. אין ברירה אלה לנסות ולראות איך את מגיבה ולגשת לתהליך עם אופטימיות - אף פעם לא מזיק. להוצאה של כיס המרה יש השלכות מבחינה רפואית מערבית וגם מבחינה אנרגטית - יתכן ואין מנוס מכך אבל כדאי לנסות אלטרנטיבות לפני המהלך הכירורגי הזה. אבי.

avorly

New member
ניקוי כיס מרה-

שבוע טוב, מניסיוני מפרק גם גדולות יחסית, האבנים לא יוצאות בשלמות.

papya7

New member
איך אני עושה את הניקוי? אני יכולה לרכוש אצלך

פורמולות או טינקטורות?

למעלה