איפה אפשר להתחיל ללמוד על שוק ההון??

danymaor

New member
איפה אפשר להתחיל ללמוד על שוק ההון??

אני מחפש קודם כל להתחיל ללמוד דרך אתר האינטרנט עם מידע כללי ואחר כך קורס. על מה אתם ממליצים???

noam4u

New member
מאיפה להתחיל....

לימודים בשוק ההון יש בשפע, אתה יכול מלהתחיל לקרוא עיתונים כלכליים, פורטלים כלכליים, יש המון מדריכים בYOUTUBE על המון שיטות השקעה. באתר של החברה שלנו כתבנו מדריכים למשקיע במניות, אג"ח וכו'. זה בקצרה עם הרעיונות המרכזיים, אתה מוזמן כמובן לקרוא. אתה יכול לקרוא ספרים שונים בנושא וכמובן קורסים. הכל שאלה של כמה אתה רוצה להשקיע בזה. לא רק כסף - אלא זמן

danymaor

New member
זה מעניין מאוד ואני כן רוצה להשקיע זמן כדי לל

זה מעניין מאוד ואני כן רוצה להשקיע זמן כדי ללמוד. אני פחות אוהב את youtube לדברים רציניים כי אני ממש לא יודע מי באמת מקצוען ומי סתם חושב שהוא יודע. נראה לי שאני יקנה ספר כדי להתחיל תודה רבה לך

amirvx

New member
השאלה כמובן מה ללמוד?

האם מסחר יומי? במטח או מניות? או קורס הכרת שוק ההון? או בכלל אופציות ואג"ח.. זה תחום כה רחב. לכן קודם תגדיר מה מטורתיך. אם זה סתם ידע כללי אתה יכול אפילו לשאוב מידע בחינם באינטרנט, אם אתה רוצה לרדת לרזולוציות קצת יותר מעניינות אז אין מניעה לקחת קורס. אתה יכול לבחון את מרבית החברות בשוק והקורסים שהן מציעות בקישור. בהצלחה אמיר

danymaor

New member
אחד הדברים שבגללם רציתי המלצה לאתר....

אחד הדברים שבגללם רציתי המלצה לאתר זה כדי להתעניין בנושאים שיש בשוק ההון ולראות מה הכי מעניין אותי. בכל מקרה מחר אני הלך לקנות ספר ואני מקווה שזה יעזור לי להבין ולהחליט. תודה לכולם

amirvx

New member
ספר זה מצויין

ספר טוב יכול לתת לך בסיס ולפתוח לך את התיאבון לעוד ידע. אך אל תשלה את עצמך שזה המפתח לרווחים בשוק ההון. אני מכיר גם מארז DVD של מספר שיעורים על שוק ההון אם מעניין אותך..

danymaor

New member
אשמח לדעת את השם ואיפה אפשר לקנות

אני בטוח ששווה להשקיע בקורס טוב, ספר זה רק כדי לראות האם אני באמת אוהב את זה.

למעלה