איפה אפשר ללמוד לרקוד ריקוד יווני אמיתי????

pepo92

New member
איפה אפשר ללמוד לרקוד ריקוד יווני אמיתי????

שלום לחברי הפורום ללמוד לרקוד ריקוד יווני זה אחד מהחלומות שלי. איפה אפשר???? תודה

ריקוד יווני אמיתי

בתל אביב מתקיים חוג , זו השנה החמישית ,כנס אלי לפרטי ואחזור אליך עם כל הפרטים שבת שלום

אני מוכן ללמד אותך זבקיקו...

צעדים, משמעות הריקוד ומקורו... כל שיעור אני לוקח בקבוק אוזו ואומבוליו (שרשרת חרוזים של היוונים משהו בסגנון המסבחה) או שתלמד כמוני בגיל תשע זרקו אותי למעגל מלא אנשים בחתונה והייתי צריך לרקוד זבקיקו... מה גם שאין לריקוד חוקיות מסויימת בהצלחה שיהיה.

babilon3

New member
קח כמה מורים טובים לזבקיקו

פה תמצא כמה מורים טובים לזבקיקו תוצרת יוון כמובן בהצלחה בלימודים ותשמור על השולחנות

הנה עוד כמה לא כמו המשוגעים ההם...

קבל מה אתה צריך יותר... כמה אימונים קצת להעזר באלכוהול או בעזרים טכניים אחרים ואתה מסודר.

pepo92

New member
תודה תודה

אני מאד מודה לכם וזה מקסים לראות את הריקוד. אבל אני רוצה ללמוד במיסגרת כלשהי, מהצעדים הראשונים למתחילים. האם ידוע לכם איפה??

babilon3

New member
pepo92 יקירי...

שורה תחתונה כפי שכתבו כבר לפני לריקוד הזבקיקו להבדיל מריקודים יווניים אחרים אין צעדים קבועים וכל אחד רוקד כמו שהוא יודע ומרגיש בד"כ זה ריקוד של אדם אחד והיתר עושים לו כבוד ככה זה מדורי דורות, ואין צורך ללמוד אותו אצל "מומחים" לזבקיקו כי אין כאלה מה שראית בקטעי הווידאו ביו-טיוב זה פחות או יותר צורת הריקוד בגדול בהצלחה,

למעלה