איפה אפשר למצוא תקצירים של הסדרה

דרך אגב תבהירו לי משהו בבקשה

כאילו כזה צ'ריטי היו לה הזיות שמיגל ימות מידיה והיא רואה אותו עם דם וכל זה. בהתחלה חשבתי שזה הזיות בגלל הציפור, לא מאמינה בגלל שהמטומטת לחשה לה שעה דרך מערכת האיוורור להרוג אותו שזה מה שיקרה. דרך אגב נבדק הנושא ותאמינו שלא עובר כלום דרך מערכת האירור לא שומעים כמעט כלום. זה רק בסרטים ובסדרות עושים לנו את זה.

איפה אפשר למצוא תקצירים של הסדרה

כולה לפרקים שטרם שודרו? כמה פרקים יש לסדרה כולה? תודה.

python 4

New member
יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

פרקים. הסדרה עדיין משודרת בארה"ב, מדי יום, ואנחנו שלוש שנים אחריהם, ככה שיש לנו פחות עוד 3 שנים.

זה עומד להיות כמו תשושים חסרי שכל

סליחה על הלעג אבל נדמה לי שכל פרק שאני רואה שם וההפרשים בין פרק לפרק גדולים לא הפסדתי כלום. אבל באמת איפה יש תקצירים בעברית של תשוקות מעבר למה שנותנים בפנאי פלוס כל שבוע.

python 4

New member
זה יותר גרוע מתשושים חסרי שכל.

שם לפחות דברים זזים, לאט אבל זזים. בצ'וקות לא קורה כלום, ולכן גם אין צורך בתקצירים.

האמת שאני עוד חלוקה בקטע הזה

בגלל שעוד לא עברנו את הפרק ה-1000. אבל רוצה לראות איך יגלו שצ'אד הבן של ג'וליאן והרופאה. מי אבא של צ'ריטי (לא ממש מעניין אותי). איך גרייס אבדה בשריפה 20 שנה מהחיים שלה. מי עשה את השריפה. ומתי לעזעזל יגלו שטים-טים הוא ילד אמיתי ולא בובה מדברת מלאה צמר גפן וכדורים של גרביים ישנות כמו שהיא אמרה בפרק אתמול. מתי צ'ריטי משתחררת מהמכשפה. ויש עוד. בהחלט רוצה לקרוא את התקציר לפרק הסיום אם יש דבר כזה.

python 4

New member
../images/Emo58.gifפרק הסיום? מה?

אין פרק סיום. זו אופרת סבון, והיא תיגמר לכן אך ורק כשהרייטינג שלה כבר לא יצדיק את הכסף שמושקע בה, ולא לפני. וכמה תשובות: טימי הוא עדיין לא ילד אמיתי (מה זה, פינוקיו?) אבל הוא יהיה כזה בהמשך, ואת השריפה הציתה טאבי.. נדמה לי שפעם היא אמרה שהיא ניסתה להרוג את גרייס לפני הרבה שנים, וזה כנראה היה זה.

גם על אהבה בשיכון ג'

ומשחק החיים לגעת באושר על כולן אמרו אופרות סבון ישראליות והנה אף לא אחת מהם צלחה את הפרק ה-200. בוא נגיד שלסדרה החדשה הזו נקווה שלא יגיעו לפקר 7000 כמו תשושים חסרי שכל. או כמו ימי חיינו - שמתחילה לצלוע ברציני בזמן האחרון.

python 4

New member
מה זה אהבה בשיכון ג'???

פספסתי משהו? וחוץ מזה אף אחד לא אמר על משחק החיים ולגעת באושר שהן אופרות סבון ישראליות! אלו טלנובלות, שכוללות מספר סופי וידוע של פרקים. לטלנובלה יש סיפור מסוים שהיא באה לספר, וכשהסיפור נגמר הטלנובלה נגמרת. צ'וקות, ימי חיינו וחסרי שכל הן אופרות סבון - ואופרות סבון לא נגמרות כל עוד הן מצדיקות את עצמן. ימי חיינו אפילו יותר ארוכה מחסרי השכל - היא משודרת מ- 65 וחסרי משודרת מ- 73. ככה שגם תשוקות, שמשודרת רק מ- 99 יש עוד הרבה זמן עד שהיא תגיע למספר פרקים כזה.

מה שאומר שעוד נזכה לראות את שואיס

סבא וסבתא עם נכדים לרוב. מעניין איך הוא יהיה בתור סבא. היא בתור סבתא. כמה רעים/לא רעים יהיו הנכדים שלהם. כמה מפלצת יהיה הבן של טבי וג'וליאן ומה בדיוק הוא יעולל לתושבי הרמוני המסכנים.

python 4

New member
תראי,

אם אנחנו רואים את אליס בתור סבתא, 35 שנה אחרי שדייס התחילה, אז אין שום סיבה שעוד מעט נראה את הנכדים של שואיס. אגב, זה יקרה יותר מהר ממה שאת חושבת, כי כידוע ילדים מתבגרים בקצב מהיר במיוחד. זהו לוח זמנים משוער: 2004 - שואיס יולדים ילד ראשון 2005 - הילד הולך לפנימיה 2006 - הילד חוזר בן 16 2007 - הילד מתחתן עם הבת של קיי וצ'אד 2008 - הם יולדים ילד ושולחים אותו ישר לפנימיה 2009 - הילד חוזר ומתחתן עם הנכדה של צ'ריטי וטימי 2010 - הנין של שואיס נולד!

QsomeoneQ

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

תמיד הם עושים את זה, ואני כל פעם תוהה מחדש איך הילדים גדלים כ"כ מהר

אהבה בשיכון ג' או אולי טעיתי בשם

הסדרה שגילתה את יעל בר זוהר. הוכיחה כמה נמוך אפשר לרדת = הרזה הבלונדית והמתולתלת - שכחתי את שמה. כמובן שאהבתי גם את האבא החתיך במשפחה השניה.

sar82

New member
לאמא של דפנה

זה הקישור לאתר של התוכנית ב-NBC שם תוכלי לקרוא הכל על הדמויות, פרקים נבחרים מן העלילה. בארה"ב איתן כבר אחר. ראיתי ואין מה להשוות לאיתן החמוד שלנו.בכל מקרה,לפי מה שאני זוכרת ממזמן שקראתי באתר אז איתן מבטל את החתונה ברגע האחרון, מאחר שהוא מבין שהוא מאוהב בתרזה המעצבנת, ובהמשך יש כל מיני התפתחויות מוזרות.... תיהני: http://www.nbc.com/Passions/index.shtml

QsomeoneQ

New member
נכון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כמעט בכיתי כשראיתי את האית'ן החדש

moran14h

New member
מה??????.

מחליפים את אית'ן ????.. למה<????????. שימו תמונה של החדש בבקשה..

למעלה