איפה אפשר למצוא

איפה אפשר למצוא

תבניות עם שקעים, או שקעים בנפרד (עם עדיפות לאלומניום) בשביל סופלה שוקולד/מאפינס?

תבניות אישיות

את אלו מהאלומיניום אפשר למצוא בחנויות של כלים חד פעמיים. (יפה גם להשתמש בתבניות ניר חומות כאלה, אני עשיתי והגשתי עם הנירות) תבניות שקעים רגילות בכל חנות לכלי בית או חנויות מתמחות באפיה.

luluz1

New member
תבניות מאלומניום

גם אני חיפשתי הרבה זמן תבניות מאלומניום אחרי הרבה חיפושים באיזור המרכז קניתי עטרות נייר גבוהות לאפייה המוכר בחנות המליץ לי בכלל לא להשתמש באלומניום כי הוא מפריש חומרים בזמן האפייה (לא יודעת אם זה נכון או רק מעשייה שיווקית, אבל עדיין נשמע מפחיד) בסופו של דבר מצאתי דווקא בדרום תבניות מאלומניום - אבל בהשוואה לנייר הן ממש נמוכות אפיתי בנייר והכל היה יציב ויצא מדויק, חששתי שזה לא יחזיק את הבלילה - אבל הכל יצא טוב (הכנתי בזה גם פונדנט וגם מאפינס) במרכז עטרות נייר גבוהות ב 4cheff קרליבך, ת"א בדרום ב"ששת" - ב"ש אולי אם את מכירה חנויות "ששת" שקרובות לאיזור מגורייך תוכלי למצוא שם בהצלחה

דווקא הייתי בששת ולא מצאתי

הכנתי בתבניות אלומיניום והחיסרון שלהן מעבר לכך שהן קטנות, זה שלא ניתן לחמם אותן במקרוגל. עכשיו השאלה היכן ניתן למצוא מנג'טים מנייר

luluz1

New member
מה אזור המגורים שלך?

אני מצאתי מאלומניום בדיוק ביום ראשון שעבר ב"ששת" בבאר-שבע מה אזור המגורים שלך? אם יש לך אפשרות להגיע לת"א אז מוכרים מנז'טים גבוהים מנייר ב "4cheff" בקרליבך 11 ת"א ובאותו רחוב יש עוד חנות לבישול ואפייה ששכחתי את שמה. השאלה אם יותר נוח לך דרום, מרכז, צפון?

למעלה