איפה אפשר למצוא...

איפה אפשר למצוא...

קבוצת רכיבה באזור השפלה שיוצאת לטיולים באזור. (לא בשבת) אני בד"כ יוצא לטיולים לבד ועכשיו התחיל לשעמם לי ואני רוצה קצת חידושים. אני רוצה לרכב עם אנשים ולהכיר מסלולים חדשים. קבוצת רכיבה באזור? או מי שמכיר אחת כזאת, אני אשמח לקבל תגובות. להת' בבי. [email protected] אם כבר חיים, אז למה לא לעשות חיים?

alonaski

New member
האפשרויות:

א. כנס לאתר הרים וחפש שם ברשימת הרוכבים שפרסמו את עצמם שמחפשים שותפים... - מהאזור שלך. ב. תתחיל להיות פעיל פה בפורום ולאט לאט תגלה את האנשים מאזורך! אני מכירה 3 רוכבים מהשפלה. ג. יואב בהט מהשפלה מארגן טיולים בשכר. הוא מדריך טיולים ורכיבה טכנית - מצויין!!! אוכל לקשר ביניכם אם תרצה (אני מכותבת שלו ומקבלת למייל את תוכניות הטיול שלו כל חודש)

קודם כל...

תודה על העזרה. חוץ מזה לא הבנתי מזה טיולים בשכר. (אם יש לך כוח להסביר לי עוד פעם) ומה איתך את מעוניינת בטיולים אם את גרה באיזור בכלל? להת' בבי.

alonaski

New member
ככה:

בשכר = הכונה בתשלום. טיול מאורגן בהדרכה תמורת תשלום. אני = לא גרה בשפלה. גרה בעמק! = עמק חפר! צפון השרון... מדי פעם, בעונה המתאימה - מגיעה לרכב בשפלה. מאוד אוהבת את השפלה! אשמח לקרוא לך להצטרף.... אבל אני בספק אם תוכל לרכב איתי כי אני רואה שאתה בן 15 ואני מניחה שאתה בבית ספר בשעות הבוקר והצהריים... לא?

למעלה