איפה אפשר למצוא?

JonySa

New member
איפה אפשר למצוא?

לחברי הפורום, היכן אני יכול למצוא מידע מקצועי ומהימן על תארי ה - MCP ו - MCSE של מיקרוסופט? מבחינת החומר הנלמד, ספרים, וכו´... אתרים יתקבלו בברכה, בימיוחד בעברית, אבל גם אנגלית יהיה מצוין. בתודה רבה מראש

philips

New member
המממ...

אם אתה מתעקש להוציא את כספך לריק..שלח לי EMAIL ואשלח לך חומר.. ככלל...אני ממליץ בחום שלא להתקרב להסמכות MCSE... היוצא מן הכלל היחיד הוא ביצוע בחינות ה CORE ללא קורס (יקר!!) וזאת לאחר רכישת הסמכות אחרות וחשובות יותר... אגב...גם אם העבודה משלמת או כל דבר...עדיין חבל על הזמן

tzafrir

New member
phillips, פרט יותר

אשמח אם אתה תפרט יותר למה לא כדאי בכלל mcse. מה יותר עדיף, לפי מצב השוק. ומה זאת ההסמכה של ה-core , האם זה הכוונה לwin2000. קצת יותר פירוט יעזור לי ולחבר ששאל את השאלה. תודה.

zebra

New member
לפי מצב השוק כיום

רק השכלה אקדמית-אוניברסיטאית במדעי-המחשב או הנדסת אלקטרוניקה יכולה לאפשר לבחור צעיר בלי ניסיון להשתלב בתעשיית ההייטק. תחום המחשבים והתקשורת נמצא היום בשפל (התחיל אחרי הנפילות בנאסדק). תקופת השיגשוג נגמרה ממזמן והתחום הזה חזר לפורפורציות האמיתיות שלו. אם אתה לא יכול להתקבל לתואר אקדמי תלמד לתואר הנדסאי מוסמך מה"ט מגמת מחשבים או אלקטרוניקה. התדמית של MCSE לא הכי טובה בעיקר בגלל תקופת NT4 שאז אנשים עברו מסלול שלם רק ע"י שינון BRAINDUMPS למרות שבמסלול WINDOWS 2000 המצב שונה לחלוטין ורף המעבר הוא הרבה יותר גבוה וקשה. בגלל השפל חלק ניכר מהמכללות למחשבים נסגרו, התמזגו או סגרו סניפים וכמעט לא נפתחים קורסים חדשים לתלמידים פרטיים.

philips

New member
תשובה מפורטת

המממ... אתה אופטימי משהו... קודם כל אני מסכים עם רוב דברייה של הזברה.... אציין רק שהכיוון של חומרה דיגיטלית-אלקטרוניקה הוא נראה ככיון מבטיח יותר מהזיות של מציאת עבודה... לגבי מצב השוק....אין מה לדאוג..הוא יתאושש אבל הוא אף פעם לא יחזור לטירוף שהוא היה בו וטוב שכך!!! בסיכומו של דבר , כולנו נהיה מחוברים בפס מהיר והכל יהיה תשתיות דיגיטליות ותכנים לסוגיהם השונים ולכן גם תחום התקשורת מחשבים יחזור להדרו... לגבי רשתות מחשבים (לא תקשורת!) ובעיקר MCSE... 1. כמות גדולה מאוד של מוסמכים - היצע וביקוש בעיייתם למחפש עבודה 2. צורך מועט בהתמחויות כאלו היום - יש צורך גדול יותר בתחומי ה LINUX וה UNIX והצפי הוא שהצורך הזה רק יגבר.. לכן אדם עם רקע ב WINDOWS וב LINUX ובתקשורת נתונים ובאבטחת מידע ואולי גם הנדסאי הוא בעל סיכוי סביר להשתלב... 3. נושא ה BRAINDUMPS.... היא עגום בתקופת ה NT4 עגום הרבה יותר כיום.!!! כמישהו שנמצא בקשר מתמיד עם מכללות המכשירות MCSE ועם מבחני PROMETRIC אני יודע שהמצב כבר עבר את גבול הטרגיות.... (אנשים יושבים בשיעורים ומשחקים ולומדים אח"כ מ BRAINDUMPS) רף המעבר גם הוא אינו גבוה ומטרותיו הם 2: לגבות עוד כסף , להכשיל במשחקי מילים... חלק גדול משאלות ה MCSE הוא מתחכם,דורש שינון של שטויות ולא מתמקד בחשיבה (בולטים במיוחד המבחנים 70210 70215 העוסקים ב WIN2K PRO ו SERVER ) הרף הוא מאוד נמוך!!!! לגבי ה CORE... 4 מבחנים (מתוך ה 7 הדרושים ל MCSE) שהם חובה. 70210- WINDOWS 2000PRO 70215 - WIN2000 SERVER 70216- INFRASTUCTURE (ועוד כמה מילים) 70217- ACTIVE DIRECTORY.. אמורים לתת את הבסיס והיסוד הנדרשים לתכנון/הקמת רשתות WIN2000.. למרבה המזל רוב האנשים שעשו אותם שיננו מתוך BRAINDUMPS... למרות שככלל חומרי ההדרכה עצמם לא רעים ושווה אף לקרוא אותם אם אתה מתכוון להכנס לתחום...

JonySa

New member
יופי של תגובות אבל...

אני חייב לציין כי אני מחפש יותר מידע על מבחני ההסמכה 70-210 שעוסק ב ווינדוס 2000 המקצועי, אם מישהו יכול לענות לי על כמה שאלות אז תודה רבה, והן: 1. מהו החומר במבחן זה? כלומר, מה מלמדים שם, פחות או יותר...? 2. האם למישהו יש מדריך טוב - באנגלית או בעברית לשלוח לי? בבקשה? 3. מה נותן לי מבחן זה - כלומר למה הוא מכשיר אותי? בתודה רבה מראש

Guy Nils

New member
לגבי חןמר ל MCSE2000

קודם כול אני מקוה שאתה עדין מעונין להמשיך להסמכות של MCSE אני יש רשתות אז אני יכול לאמר לך. שזה המקצוע לפחות המענין ביותר שניתקלתי לאחר תיכנות אני מוכן לשלוח לך חומר. שיספיק לך להבין,להתמודד,ועומק. בכבוד רב גיא MCSE2000 MCSE+I MCSE NT 4 CCNA CCNP CCSA CNA A+|

JonySa

New member
אני מאוד רוצה!

אני מאוד מעוניין שתשלח לי חומר, כתובת הדואר האלקטרוני שלי היא: [email protected] אני מחפש בעיקר חומר על MCP 70-210 שמדבר על ווינדוס 2000 פרופשיונאל...אם יש לך בבקשה שלח לי גודל תיבת הדואר שלי הוא 10 מגה, אז בבקשה לא לשלוח יותר מהגודל הזה... בתודה רבה מראש

philips

New member
רשימת מכולת...

אכן יפה....
אינני מסכים שרשתות ו WINDOWS הינם הנושא המענין ביותר בתחום אבל תקשורת נתונים ׁCCNP-CCNA בהחלט מעניינים מאוד אחרי תכנות... אם אתה רוצה חומר על MCSE או כל הסמכה אחרת..שלח כתובת דואר שיכולה להכיל קבצים גדולים ואשלח לך חומר שיעזור לך. בהחלט שווה להסתכל ב GILS ולראות מגוון רחב של תחומי הסמכה - מעניינים יותר ומעניינים פחות... גם רשתות,גם תקשורת נתונים וגם אבטחת מידע. בהחלט הכיוון הנכון למי שהולך בציר ההסמכות....

tzafrir

New member
מה זה תקשורת נתונים ???

אשמח לקבל מידע על התחום הזה שהמלצתם עליו. מהו ? ומה יוצא מזה שלומדים עליו.

philips

New member
הממ...

תקשורת נתונים ותשתיות: מתעסק בכל מה שקשור ברשתות מחשבים מהפן הטכני והתשתיתי , תכנון,עיצוב כל נושא הפס הרחב , טכנולוגיות LAN ו WAN... סיבים אופטיים טכנולוגיות מיתוג וכו´.. בקיצור מתעסק עם כל מה שצריך בשביל להזיז מידע ממוחשב ממחשב למחשב. מה יוצא....שאלה טובה.... קודם כל בהשוואה ל MCSE...זה מאוד מעניין וגם בכלל זה תחום מעניין.. דבר שני , בהשוואה ל MCSE יש הרבה פחות מומחים בתקשורת נתונים.. דבר שלישי , התחזיות אומרות שהנושא הזה יהיה חם מאוד ברגע שהשוק יתאושש ותתחיל מהפכת הפס הרחב וכו´.... ההסמכות העיקריות בתחום הן של CISCO...אבל גם ל MOTOROLA ול 3COM ול NORTEL יש הסמכות מקבילות ומעניינות לא פחות... מבחני ההסמכה כאן יותר יקרים מאילו של ה MCSE...

JonySa

New member
אני ממש מחפש...

אני ממש מחפש חומר על מבחן ההסמכה 70-210 על Windows2000 Professional אם למישהו יש חומר על זה - וחומר טוב, או שישלח לי ישירות לדואר האלקטרוני שלי שהוא בנפח של 10 מגה בייט, או שאם יש לו איי סי קיו אז ברצון שיודיע לי את המספר שלו ואני אצור איתו קשר במהרה, או שיפרסם את גודל הקובץ ואני אנסה לארגן משהו בתודה רבה מאוד מראש

למעלה