איפה אפשר לעבוד ב 1/4 משרה?

ורדבר

New member
איפה אפשר לעבוד ב 1/4 משרה?

שלום! אני חדשה בפורום, ומאד שמחה לגלות את דבר קיומו! אני אמא טרייה ומחפשת עבודה במשרה חלקית מאד (רבע משרה ואפילו פחות) בתקווה לשלב את שני העולמות: גם להיות עם הבת שלי כמה שיותר, וגם לעסוק קצת במקצוע, כי התחלתי להתגעגע .... אני לומדת לתואר שני קליני ומעוניינת בעבודה טיפולית פרטנית וקבוצתית. יש לי ניסיון של 4 שנים. אשמח לשמוע מכם אם אתם מכירים מקומות אליהם אני יכולה לפנות? כל רעיון יתקבל בברכה! תודה מראש

tapuzit123

New member
במקרה נתקלתי במודעה הזו- בהצלחה|באג

דרוש\ה עו"ס לריכוז פרוייקט לרווחת ילדים עם צרכים מיוחדים העבודה בהיקף 25% משרה (10 שעות בשבוע). ההעסקה ע"י עמותה . הדרכה ופיקוח מקצועי ע"י מינהל השירותים החברתיים של עיריית ת"א דרישות: -עו"ס בעל/ת נסיון לפחות 5 שנים. -מגורים בת"א או בעיר סמוכה. -נכונות לגמישות בשעות העבודה. -ידע ונסיון מוכח בהנחיה קבוצתית. -בעל/ת כושר ארגון ויוזמה. יועדפו מועמדים שאינם עובדים במקביל ביותר מ- 50% במקום נוסף. כמו כן תנתן עדיפות לבעלי נסיון בתחום השרות לאוכלוסיות עם צרכים מיוחדים. העבודה כרוכה בנסיעות ברחבי ת"א. להפניית מועמדים מתאימים ניתן להפנות לדניאלה, טל' 7666225 . (ניתן להשאיר הודעה שתענה בהקדם). דניאלה שם 03-7666225 טלפון 7/11/2004 תאריך פרסום

ורדבר

New member
היי tapuzit

תודה על המודעה. את יכולה ללמד אותי איפה מצאת אותה?

m a n d e

New member
מצטרפת לבקשה

האם יש קישורים להצעות עבודהשל עוס"ים באיזה מקום עלום במסתרי הרשת?

tapuzit123

New member
אתרים

אתרים שניתן למצוא בהם משרות בעבודה סוציאלית הם האתרים של כל העיתונים הגדולים- מעריב, ידיעות, לוח העיר ואיגוד העו"סים, פסיכולוגיה עברית ברשת, אוניברסיטת תל אביב,נציבות שירות המדינה (מכרזים) וכדאי גם לחפש באתרים של מודעות דרושים כלליות כי לפעמים ניתן למצוא משרות בתחום שלנו (פשוט תעשו חיפוש לאתרים שמפרסמים דרושים ותקבלו רשימה ארוכה- קחו בחשבון שלרוב אין שם משרות בתחום, אך בכל אופן כדאי לחפש בהם מידי פעם ולהתעדכן).

SuperGirl 25

New member
היתה כאן הודעה על רבע משרה

והנה היא מצורפת, בתקווה שהיא תתאים לך. בהצלחה!

למעלה