איפה אפשר לעשות טיפולים בקנדלה ?

איפה אפשר לעשות טיפולים בקנדלה ?

אני מאיזור המרכז ורציתי לדעת איפה באיזור המרכז אפשר לקבל טיפולים בהסרת שיער בלייזר בעזרת מכשיר קנדלה, חוץ מקייר (היקרנים) וחוץ מסופר נובה בהרצליה (גם יקרנים) ?

טלייי1988

New member
זהוא שאני עושה גם בקייר בסניף תל אביב

ואני לא חושבת שהם כול כך יקרנים הם בסדר אני עושה במכשיר שלהם ומאוד מאוד מאוד מרוצה ממכשיר הקנדלה

ספרי לי על מכשיר הקנדלה

לאיזה איזורים בגוף המכשיר מאוד עוזר ובתוך כמה טיפולים הוא עוזר ?

לי הבחורה בתל אביב הציעה מחיר מאוד יקר (היא רצתה קרוב ל 4,000 ש"ח לסידרה של רק 12 טיפולים) לאיזור הפנים בלי אף ובלי אוזניים ובלי בין הגבות).

טלייי1988

New member
אני עושה פנים צוואר שחי חזה ובטן

ואני משלמת 3000 ומשהוא שקל 7 או 8 טיפולים לא יכול להיות שזה יקחו מימך 4000 שייח רק לאיזור הפנים זה לא הגיוני מי הבחורה שדיברה איתך היועצת שמה? אני יכולה לדבר איתך להגיד לה שאת חברה שלי ושזה לא פייר שהיא לוקחת מימך 4000 אלף רק לאיזור פנים זה לא הגיוני

הלוואי שזה היה עובד כך

שתגידי שאת חברה שלי והיא תעזור לי. את תמימה ולכן אני רוצה להגן עליך ממצב שאף אחד/ת לא ייפגע בך. אל תגידי לה כלום, פשוט תשמרי איתה על יחסים טובים. אני מאוד מעריכה אותך על הכנות והיושר והמידע. חשוב לי שיהיה לך טוב ושאם מצאת דיל טוב אז תשמרי על זה. אל תגידי לה כדי שהיא לא תרגיש שהיא עשתה לך טובה גדולה ואז יתחילו לדרוש על זה דברים כמו קיצוץ הטיפולים. כשהיא התעקשה סירבתי למחיר הגבוה. בסוף מצאתי מכון קוסמטיקה ב 2800 לאיזור הפנים, האף והאוזניים במכשיר פלומר שהוא גם חדיש.
אבל לגבי המכשיר קנדלה אני רוצה לקבל טיפולים גם איתו. עשיתי באיזור הצפון טיפול אחד אבל לנסוע מאיזור המרכז לצפון זה מגוחך ומיותר. מהחוויה שלי עם קנדלה הוא עוזר לפנים.
אני זוכרת לפני פחות משנה הלכתי לאלישע בתל אביב, שם נוצרו לי כוויות בנוסף לזה שהמכשיר שלהם לא עזר. זה טוב לדעת באיזה מכשיר הם השתמשו כדי שנדע מה לא עזר לנו לפנים. לגבי הפלומר הוא לא מי יודע מה עוזר. האמת שהקנדלה נראה לי עוזר. אחרי כמה טיפולים בקנדלה ראית שינוי גדול באיזור הסנטר ?

טלייי1988

New member
היא לא עשתה לי שום טובה גדולה

מה אני אהבלה שאני אשלם 4000 שקלים רק לאיזור הפנים זה ניראה לך הגיוני? ברור שלא אים הם רוצים שיהיה להם יותר לקוחות שיורידו תמחיר זה דבר 1 ודבר 2 ושיתנו יותר איזורים לטיפול פנים צוואר שחי חזה בטן כמו שאני עושה אני אדבר איתה בכול זאות לגבייך ואני אגיד לה שזה ממש לא פייר שבן אדם ישלם 4000 שקלים רק לאזור הפנים

טלייי1988

New member
גם אני הייתי עושה באלישע בתל אביב

וכבר עזבתי אותם כן המכשירים שלהם עושים כוויות והם פשטו כבר רגל

למעלה