איפה אפשר לעשות מבחן אייקיו מקצועי

a a b b c c

New member
איפה אפשר לעשות מבחן אייקיו מקצועי

וכמה זה עולה? אני כמעט בן 18,מתל אביב.

neko

New member
הכי מקצועי - אצל פסיכולוג, אבל זה

גם די יקר (מאות שקלים). לדעתי לא שווה, אלא אם כן תוצאה מסויימת תעזור לך במשהו.

a a b b c c

New member
עניין אישי

יש לי זיכרון מעומעם שלי מפסיק את המבחן מחוננות שעשו לי בבית ספר בכיתה ב' באמצע,אבל אני לא בטוח שמדובר באותו מבחן.. אני מתגייס עוד כמה חודשים ודי רוצה לדעת כבר עכשיו או לעולם לא.. אין אוניברסיטאות או מכונים שבהם ניתן לעשות את זה?

E s t e b a n

New member
זה לא אותו מבחן.

אין אוניברסיטאות שיבחנו אותך, יש מכונים אבל אני לא חושב שניתן לפנות אליהם בצורה פרטית לאבחון. בכל מקרה המחירים מתחילים בהרבה מאות שקלים ומעלה. לדעתי האישית, אין שום טעם לדעת או לא לדעת דבר כזה. הרי אין לעצם הידיעה כל השפעה על מה שתעשה בעתיד.

a a b b c c

New member
ובכל זאת

אמרתי שהסיבה היחידה היא עניין אישי,זה חשוב לי מסיבות שלי,חברה שלי מחוננת,פעמים רבות מורים חשבו אותי לילד החכם בכיתה,ובכלל מחוננות היא דבר שדי מעניין אותי. אין לאפאחד פה מידע על מבחני אייקיו לאנשים בני 18 בכל מקום,בלי קשר למחיר?..

MelodicTruth

New member
אולי זה

זה נחשב למבחן "המקצועי" היחיד ברשת, והיחיד שנכתב ע"י אדם מוסמך, נבדק על קבוצת אנשים אמיתית ומראה קורלציה טובה למבחנים מפורסמים אחרים: http://www.jouvetesting.org/eng/tests/tri/pages/index.htm

a a b b c c

New member
זה לא קצת מוזר

שאין אף מכון או מוסד מקצועי שיעשה מבחני אייקיו לאנשים גם בגילי הלא מאוד מאוחר,בעברית,בארץ?...

neko

New member
ארגון MENSA עושה מבחן,

אתה יכול לפנות אליהם: MENSA.ORG.IL. מכונים לא מתעסקים בזה, פשוט כי זה חסר תועלת ורווח. השימוש היחיד למבחני IQ הוא לאיתור מחוננים ומפגרים כדי לשלב אותם במסגרות חינוכיות מתאימות, וזה מתאים רק לילדים. למבוגרים אין מה לעשות עם המידע. בכל מקרה, גם אם יש מכונים שעושים, אין הבדל מבחינתך בין פניה למכון לבין פניה לפסיכולוג באופן עצמאי. ד"א, חלק מהמבחנים של מכוני הכנה לעבודה הוא למעשה מבחן IQ או ואריאציה על כזה, אבל בלי ציון מספרי. אם תעשה סדנה כזו, תוכל לבקש מהפסיכולוג האחראי את סד"ג ה-IQ שלך לפיהם, לדעתי הוא יוכל לעשות את זה.

shabaz

New member
מבחן הקבלה, כוונתך?

שולחים לך את ההערכה הבייתה, ביחד עם מכתב הקבלה או הדחיה? "אנחנו מצטערים להודיע לך שלא התקבלת לארגון מנסה. האיקיו שלך הוא: 50. אתה מוגדר כ-"קוף לא מפותח" המשך יום מהנה."

למעלה