1. אין חיה כזו "פורמיקה עמידה לחום".שלום,
על מדף פורמייקה לבנה במטבח, הניחו תבנית רותחת. נגרם נזק לפורמייקה. אני רוצה להסיר את הפורמייקה הישנה ולהדביק חדשה. איפה אני יכול לקנות פורמייקה עמידה לחום בגודל 60*50 סמ? עדיף באיזור רמת גן פתח תקווה.
תודה רבה
לא צירפת צילומים, אבל אני יכול לנחש, שהמדף מוחזק ע"י ברגים שהוחדרו אליו מתוך הארון. כלומר: אם תפתח את דלתות הארון, תראה "שורה" של ברגים מדופן הארון בגובה המדף, וזה בתנאי שהיא נתמך ע"י 2 "קירות" או שאולי מתוך קיר אחד, אבל יש לו גם רגל.תודה על התשובה.
הבעיה היא שמדובר במדף שהוא חלק מארונות המטבח.
אני לא רואה את הברגים שמחזיקים אותו לדפנות. אולי כיסו אותם בפורמייקה.
אני מניח שאתה צודק. הבעיה היא שבתוך הארון רואים רק ציפוי פורמייקה לבן ואחיד (בתוך הארון יש מדפי מתכת נשלפים). כנראה אחרי שהנגר סיים לחבר את המדף עם ברגים, הוא ציפה את דופן הארון עם פורמייקה מלמעלה עד למטה. כך שהברגים מוסתרים.לא צירפת צילומים, אבל אני יכול לנחש, שהמדף מוחזק ע"י ברגים שהוחדרו אליו מתוך הארון. כלומר: אם תפתח את דלתות הארון, תראה "שורה" של ברגים מדופן הארון בגובה המדף, וזה בתנאי שהיא נתמך ע"י 2 "קירות" או שאולי מתוך קיר אחד, אבל יש לו גם רגל.
לא קורה.אני מניח שאתה צודק. הבעיה היא שבתוך הארון רואים רק ציפוי פורמייקה לבן ואחיד (בתוך הארון יש מדפי מתכת נשלפים). כנראה אחרי שהנגר סיים לחבר את המדף עם ברגים, הוא ציפה את דופן הארון עם פורמייקה מלמעלה עד למטה. כך שהברגים מוסתרים.
תודה על התשובה.
אני לא רואה את הברגים שמחזיקים אותו לדפנות. אולי כיסו אותם בפו
אופציה נוספת, קנה דיקט 4 מ"מ עם פורמייקה "גב" בגודל שצריך, וחבר אותה.תודה על התשובה.
אני לא רואה את הברגים שמחזיקים אותו לדפנות. אולי כיסו אותם בפורמייקה.
נו... פורמייקה גב היא "הכי פשוטה שיש" ועוד לא נודע לנו מה סוג וטקסטורת הפורמייקה המקורית שלו.אופציה נוספת, קנה דיקט 4 מ"מ עם פורמייקה "גב" בגודל שצריך, וחבר אותה.
זה נכון. דיקט 4 מ"מ הוא עם פורמייקה גב, כי הוא משמש בתור גב ארון. למדף, שמניחים עליו דברים ובקושי רואים אותו, זה לא כזה קריטי. לחזיתות של דלתות לא הייתי מציע. הקנט של הדיקט הוא לא בעייתי, כי אפשר לצבוע אותו עם טיפקס. עיבוי של המדף ב 4 מ"מ, לא נראה לי בעייתי.נו... פורמייקה גב היא "הכי פשוטה שיש" ועוד לא נודע לנו מה סוג וטקסטורת הפורמייקה המקורית שלו.
חוצמזה? הקנט של הדיקט לא ייראה כנאה במיוחד. הייתי מוותר מראש על ה"תענוג".
כי אם כבר, אז להכין פלטה של עץ טבעי כלשהו וליישם על הקיים. לפחות יהיה משהו שייראה נחמד לעין. השאלה עד כמה אפשר לעבות את המדף מבלי לפגוע בנוחיות שלמענה הוא נועד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.