איפה אפשר לקנות?

bilgo

New member
איפה אפשר לקנות?

מישהו יודע איפה אוכל לקנות את הדברים הבאים במחירים זולים: 1)DVD Region X 2)Mod Chip 2 אם מישהו יוכל לומר לי או לשלוח לי הודעה לאמיל לגבי חנויות באיזור פתח תקווה , בבקשה חנויות זולות. אודה למי שיאמר לי.

*amir

New member
לכל אלו שמזמינים רכיבי הסבה ל-ps2

מחו"ל: אוקי,הזמנתם את הרכיב. ומה עכשיו? אתם חושבים שתוכלו להתקין אותו בעצמכם?? ראו הוזהרתם! .העבודה הכרוכה בהתקנת הרכיב(במיוחד בדגמים האחרונים שסוני ייצרה,ויש מספר ורסיות לנ"ל )הינה מורכבת ומצריכה ניסיון רב בהלחמת רכיבי smt ,שלא לדבר על הצורך בשימוש בציוד מיוחד. אני מכיר הרבה מאד "חכמולוגים" שניסו,ו... ניכוו קשות. דעו לכם,שתקלות שנגרמות עקב ביצוע לא תקין של ההסבה הזו-כרוכות בעלות תיקון של מאות שקלים,וברוב המקרים,עקב החוסר(כרגע,לפחות) בציוד בדיקה ייחודי שמתאים ל-ps2-יש צורך להחליף את הכרטיס הראשי קומפלט,והעלות של החלפת כרטיס זה-עדיף כבר לקנות מכשיר חדש קומפלט
.
והסיבה מדוע לא כדאי להזמין רכיבים מחו"ל למי שאין באפשרותו להתקינו בכוחות עצמו(ולקחת כאמור את הסיכון שעליו דובר): בעת הפנייה למעבדה לצורך התקנת הרכיב במכשיר,מתברר שהסכום ששולם על הרכיב הינו:"זריקת כסף לריק" כלומר: העלות הכוללתשל העבודה כולל הרכיב,לא תהייה הרבה יותר גבוהה... (במקרה שלי,לדוגמה,אני פשוט זורק את הרכיבים המיובאים האלו לפח,ומשתמש ברכיבים שברשותי,שבהם אני בטוח שיעשו את תפקידם ב-100%,ובנוסף-אני משוכנע שהם איכותיים יותר(מכילים תוכנה מעודכנת יותר-דבר שאני מקפיד לבצע מידי פעם לפעם,היות ויש עדכונים כאלו-דבר שכמובן משפיע באופן ישיר על ביצועי ה-ps2 לאחר ההסבה ). לפרטים נוספים-ניתן לפנות אלי לתא הדואר שלי. אמיר

למעלה