איפה אפשר לראות איגרוף נורמלי ?

MikeTyson

New member
איפה אפשר לראות איגרוף נורמלי ?

בזמן האחרון אין איגרוף נורמלי בטלויזיה. ואני מדבר על הערוצים "הזרים" כמו יורוספורט ESPN או פוקס ספורט. יורו-ספורט זה פשוט בדיחה. לא מזמן ראיתי בלילה איזשהו קרב במשקל כבד. עלו להישקל 2 אנשים שלא יודע אם התאגרפו פעם בחיים שלהם. אחד מהם עלה להישקל עם תחתונים של מיקי מאוס. כמות השומן בגוף שלהם 6000000000 % וסליחה על הביטוי אבל סבתא שלי מוציאה ג'אבים יותר טובים מהם. ESPN - משדרים כל היום קרבות איגרוף מ-1763 או במקרה הטוב מ-1764. כל היום קרבות עבר. לא נמאס להם... צריך לחכות כמה שבועות טובים עד שנראה קרב איגרוף נורמלי עם מתאגרפים שהרקורד שלהם הוא איכשהו בסדר. fox sport - אם ב-ESPN צריך לחכות כמה שבועות עד שנראה איגרוף טוב אז בפוקס ספורט צריך לחכות כמה חודשים עד שנראה איזשהו קרב. וגם כשיש קרב זה 2 מתאגרפים מדרום אמריקה שאני פשוט שונא לראות קרב איגרוף מדרום אמריקה ובמיוחד במשקלים הכבדים. אין להם את זה. השאלה שיוצאת מכאן, איפה אפשר לראות איגרוף נורמלי בטלויזיה ??? תודה לעונים.

orslimy

New member
אחי

ב espn יש קרבות מצוינים ומאוד מעודכנים, במשקל בינוני.... קוראים לזה "friday night fights" או "tuesday night fights" ואם אתה רוצה קרבות ממש טובים, יעני HBO תוריד מקאזה או אימיול....ממש לא בעיה...

למעלה