איפה אפשר לראות את עץ ההיתפתחות?

איפה אפשר לראות את עץ ההיתפתחות?

שלום, היכן אני יכול לימצוא עץ היתפתחות אבולוציוני וויזואלי שרואים בו איזה בעל חיים היתפתח מאיזה בעל חיים? אני מעוניין בעץ היתפתחות אבולוציוני שרואים בו את כל בעליי החיים העיקריים שאנו מכירים כמו קופים, פילים, ליוויתנים, דינוזאורים, ציפורים, אריות, נמרים, דגים, חרקים, בני אדם וכו'... תודה מראש!
אריאל

הממממ...... לא ממש ברור....

אני מעוניין יותר בתמונה וויזואלית שמציגה את העץ השלם עם כל בעליי החיים וכל הענפים, החל מהחיידקים החד תאיים ועד לפילים, קופים, בני האדם, זאבים, נמרים, דגים, עופות, דינוזאורים נמלים וכו'.... לא יכול להיות שלא קיים עץ וויזואלי כזה, רק מישהו יודע רק איפה? שוב, תודה מראש... אריאל

באמת תודה על הציור

כבר ניתקלתי בו בשיטוטים קודמים שלי בפורום, באמת יש לך כישרון טוב מאד בציור, הבעייה היחידה היא רק שמרוב צפיפות קשה מאד להבין מה הולך שם וקשה לראות את כיוון הזרימה בין בעליי החיים.... מה שנקרא "מרוב עצים לא רואים את היער"... אריאל

Caligola

New member
מספר האורגניזם החיים כיום בכדור

הארץ הוא כ-5 מיליון עד כ-100 מיליון, אם להוסיף לזה את כל האורגניזם שנכחדו נגיע למספר גרנדיוזי ששום שרטוט לא יוכל לתאר אותו, מחמת צפיפות וחוסר-בהירות אדירה שתיווצר בשירטוט. לכן, באתר פרויקט עץ החיים שצירפתי לא מופיע שם העץ השלם, ציור של העץ השלם לא יתן לנו דבר עקב העומס בפרטים שציור כזה ילקה בו, יהיה זה דבר בלתי אפשרי להעלות על שרטוט אחד את כל סוגי האורגניזים שחיו אי-פעם ואת כל האורגניזם שנכחדו ואת שלבי הביניים, דבר שיכול להגיע למאות מיליונים של פרטים. אבל בכל זאת מצאתי לך שירטוט כללי, אומנם הוא לא "שלם"(מסיבות שפרטתי) אבל מספק.

כרמל 1

New member
לא לשכוח שאם צריך בסרטוט אחד את כל

האורגניזם מכל שנייה בכדור הארץ, וכל חייה תהיה בגודל 10X10 ס"מ, הדף יהיה צריך להיות 1000000000000000X10000000000000 ס"מ מעוקב.

Caligola

New member
לא בדיוק

המידות של הדף נמדדות בסנטימטר מרובע ולא בסנטימטר מעוקב(תלת-ממדי)

Caligola

New member
טל"ח

מספר האורגניזם = מספר סוגי האורגניזם(מספר המינים)

למעלה