איפה אפשר

reli111

New member
איפה אפשר

להשיג תמונות של פייסבוק טויטר יוטיוב אינסטגרם וכו.. שאפשר להכניס לאתר ושמהאתר יהייה ניתן לשתף ,מעין שורת שיתופים שיש בהרבה אתרים

reli111

New member
אם יש דחוףףףףף לי לעכשיו אם אפשר בבקשה עזרה

בחינם הכוונה.ואם אין
האם אני יכולה להעתיק תמונות מגוגל לדוגמא תמונה של הסמל של אינסטגרם לשים באתר ומהאתר לעשות קישור לחשבון אינסטגרם שלי וככה את כל הקישורים שארצה.

reli111

New member
האמת שזמן לקרוא הכל

אין לי ,תודה לך אבל אפשר הסבר קטן שאני יבין ..בלי להעמיק אני מבינה שאסור לקחת תמונות של פייסבוק טוויטר וכדומה (רק סמל).
בכל מיני אתרים יש הרבה סמלים כמו יוטיוב ופייסבוק ואינסטגרם שאפשר ללחוץ ולהיות מקושרים לדף של בעל האתר .
אז מאיפה כולם לוקחים אי רוצה משהו חוקי בבקשה אם יש חינם אני אשמח לא מבינה בזה

FreeSoft

New member
אף אחד לא משתמש בתמונה

כתמונה בשביל מה שאת מבקשת לעשות. התמונה לא תגיע עם הסקריפט שצריך בשביל לממש את זה.

בעבר כבר שאלת בנושא וגם אם תשאלי עוד 10,000 פעמים - הפתרון שהצעתי לך לא ישתנה (אלא אם למדת לתכנת מהפעם האחרונה ואז יש לך גם אפשרות לכתוב...). את צריכה הרחבה (נדמה לי שבמערכת שלך זה הרחבה אם לא אז את צריכה תוסף או רכיב) שיממש את זה. קישור ממנו תוכלי לחפש, סביר להניח שהרחבה חינמית, כבר קיבלת בעבר.

reli111

New member
יש באופן

כארט בקישור ששלחת לי בעבר אפשרות להוריד בחינם כל מיני שיתופים כאלה אבל אין שם מה שאני צריכה לגירסה של האופן כארט שלי 2.0.3 .
אז מאיפה יש עוד אפשרות להוריד חוקית ובחינם

FreeSoft

New member
כנראה שאת צריכה לשפר

את כישורי החיפוש שלך ואולי אם לא היית מנסה, בדרך מגעילה בעיניי, להביא לכך שבונה האתר שמן הסתם סבל ממך קשות "לא יוכל להגיד שהוא בנה את האתר" הייתי אפילו טורח לתת לך קישור יותר מדויק. אבל החלטתי לאמץ את הגישה שלך בנוגע ל"כולם שקרנים/רמאים/נוכלים" ולהגביל את העזרה שלי לשכמותך.

מפתיל הודעות זה נמחקו מספר הודעות

שגלשו לשפה שאינה נאותה ולתכנים שאינם לכבוד הכותבים בפורום.
&nbsp
גיא.

למעלה