איפה אתם בל"ג בעומר ? מסיבות ? מדורות ? משפחה ? חברים ? ספרו לי על זה
ל לירונלה New member 4/5/07 #1 איפה אתם בל"ג בעומר ?../images/Emo117.gif מסיבות ? מדורות ? משפחה ? חברים ? ספרו לי על זה
ל לינויB New member 4/5/07 #2 ל"ג בעומר אני..../images/Emo180.gif בטבריה,כינרת,מדורה,על האש,חברים,משחקים,אוככככככככככל !! חחחחחחחחחחחחחחחחח#@! איפה את בובה??
ל"ג בעומר אני..../images/Emo180.gif בטבריה,כינרת,מדורה,על האש,חברים,משחקים,אוככככככככככל !! חחחחחחחחחחחחחחחחח#@! איפה את בובה??
K kombinaizer New member 4/5/07 #3 לא עושים.... סתם לא, כנראה פה בצורן עם חברים, דופקים תראש לשבוע מעייף במיוחד
מ מורן 1986 New member 5/5/07 #4 חיחיחי הולכת עם חברים לאיזה מסעדה בת"א .. למה להתלכלך מהמנגל והשטויות
מ מורן 1986 New member 10/5/07 #9 כי זה מלא עשן ומסריח ... וכאילו חייבים לעשות משהו ... מדורה או סתם על האש.. אחרת אם לא עשית אז יצאת פארשית
כי זה מלא עשן ומסריח ... וכאילו חייבים לעשות משהו ... מדורה או סתם על האש.. אחרת אם לא עשית אז יצאת פארשית
ל לירונלה New member 10/5/07 #10 חחח נכון .. אבל בתכלס, לא כייפ לשבת עם כל החברים שלך ? חח אני אפילו השנה הייתי רק עם חברה אחת והסתובבנו במדורות של אנשים והיה מצחיק בטירוווף .. יאללה הריח , חוזרים הביתה מתקלחים וזורקים הכל לכביסה !
חחח נכון .. אבל בתכלס, לא כייפ לשבת עם כל החברים שלך ? חח אני אפילו השנה הייתי רק עם חברה אחת והסתובבנו במדורות של אנשים והיה מצחיק בטירוווף .. יאללה הריח , חוזרים הביתה מתקלחים וזורקים הכל לכביסה !