איפה אתם בסילבסטר?
|לב

../images/Emo4.gifאז זהו ש........

א. כלום. ב. עם אף אחד. ג. הבטחתי לחברה את הנשיקה של 00:00. ד. בטוח אני אמצא משהו יותר כייפי מלצאת עם מישהו ולחכות בכל התורים שיהיו בערך בכל מקום.

Anna Karenina

New member
אז ככה...

האמת שדיברתי עם חברה שלי, שאולי נצא לאיזו מסיבה ונמצא "קורבנות" לחצות...אבל תכל'ס, אני מבואסת, וקשות...

Noopy

New member
יהיו מלא אנשים בכל פינה...

אם אני אצא אני לא יודעת לאן כי פשוט הכל יהיה מלא..

לא אוהב את הסילווסטר-

מקסימום שאני אעשה זה לשבת בבית קפה/פאב טוב, אני לא אשלם את מאות השקלים כדי ללכת למועדון ובתמורה לכסף אני אקבל את אותה מוסיקה, קישוטים וקצת יותר אלכוהול...

h e n y

New member
כן.. ../images/Emo4.gif

מכורבלת במיטה עם שירים שקטים.. או סידרה טובה.... אהה ולא ללשכוח את השוקו

ilana4ka

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מופתעת לרעה!!!!!! מה זו הפסימיות הזו
אני מבינה שלא לכל אחד פה יש בן/ת זוג. גם לי אין כרגע חבר. סוו וואט? צאו, תבלו, תהנו. למה לשקוע בדיכי וכו'? חבל.
בכל מקרה, לגבי השאלה חח, עוד אין לי מושג לאיזו מסיבה אני אצא. בכל מקרה, אני 100% לא נשארת בבית. סלבריישן בייבי

h e n y

New member
אני....

אני גרה בחורררר...
אין מסיבות, אין דיסקוטקים, יש לנו מקום אחד בראש פינה{ה"וילה רוזה"} והוא למבוגרים בלבד

בשבילי סילבסטר הוא יום רגיל כמו כל

יום , רק שבאותו יום יש מלא סרטים יפים ושווים בטלוויזיה...

hyper active

New member
לא לא באמת..

סתם הייתי מבואסת אתמול אז רשמתי את זה.. אבל אני אצא בטוח :)

יום אבל

סתם... אני תמיד יוצא בסילבסטר גם אם אין לי בת זוג באותו הזמן. לא יודע לאן אני אצא הפעם, אבל זה יהיה משהו קליל בסגנון פאב.

ilana4ka

New member
יפה אחי! ככה צריך! ../images/Emo98.gif

תהיו אופטימיים, ותהנו מהחיים!:)

NBGirl

New member
בבית.

אלא אם אני אמצא משהו ממש ממש טוב לעשות. זה חג נוכרי.. לא נראה לכם מוזר שהנוצרים יחגגו את ראש השנה היהודי ? אז זה בדיוק אותו-דבר.

למעלה