איפה אתם בסילבסטר ?! להזכיר למי שלא יודע זה ביום שני הבא..
J jjaki New member 26/12/07 #5 הוזמנתי לארוחה חברתית יומיים לפני סילבסטר ועושים את זה חגיגה בשנה אזרחית חדשה.. ובכל המקרה אני לא מתלהב מהחגיגות סליבסטר ובינתיים אין לי תוכניות ליום שני הקרוב
הוזמנתי לארוחה חברתית יומיים לפני סילבסטר ועושים את זה חגיגה בשנה אזרחית חדשה.. ובכל המקרה אני לא מתלהב מהחגיגות סליבסטר ובינתיים אין לי תוכניות ליום שני הקרוב
B bendreaming New member 27/12/07 #6 באר שבע... ואם כבר, תמונות שלי מלפני ואחרי תהליך השינוי שהתחלתי בקיץ. יותר טוב? פחות טוב? (קודם כל, לפני)
באר שבע... ואם כבר, תמונות שלי מלפני ואחרי תהליך השינוי שהתחלתי בקיץ. יותר טוב? פחות טוב? (קודם כל, לפני)
B bendreaming New member 27/12/07 #9 והכי עדכנית, מלפני כמה דקות.... איכות של סלולרי אבל הכי עדכני שאפשר.
E Eli OlympuS New member 27/12/07 #19 יותר יפה לי ה-LCD נותנים בראש http://www.keshet-tv.com/BipVideo/LobbyVideo.aspx?GroupID=4569&lv=3814&MediaID=27142&level3=3908&CatID=3815
יותר יפה לי ה-LCD נותנים בראש http://www.keshet-tv.com/BipVideo/LobbyVideo.aspx?GroupID=4569&lv=3814&MediaID=27142&level3=3908&CatID=3815
ש שובבי המקורי New member 29/12/07 #26 נו בא נומר את האמת כל דבר יפה לאלי אולימפוס סחטיין עלייך ועל הידע הכללי אגב אתה יודע שביגלל הפרק שאתה הופעת בו (ולא ביגללך חלילית)יש תביעה נגד התוכנית בבית המישפט???
נו בא נומר את האמת כל דבר יפה לאלי אולימפוס סחטיין עלייך ועל הידע הכללי אגב אתה יודע שביגלל הפרק שאתה הופעת בו (ולא ביגללך חלילית)יש תביעה נגד התוכנית בבית המישפט???
ז ז י ק ו New member 1/1/08 #29 הנודיסטים תבעו ../images/Emo13.gif אלו שהופיעו בתוכנית תבעו את ההפקה על זה שהבטיחו להם שיטשטשו את איברי המין שלהם ויטשטשו את הפנים.. וההפקה משום מה לא עשתה את זה.. אז כנראה שזכינו (אפ'חד לא היה שם דביבון - אז בעצם לא ממש...) יש לי קשרים בעיתון שבו התפרסמה הכתבה אז הנה הכתבה------------------------------------>
הנודיסטים תבעו ../images/Emo13.gif אלו שהופיעו בתוכנית תבעו את ההפקה על זה שהבטיחו להם שיטשטשו את איברי המין שלהם ויטשטשו את הפנים.. וההפקה משום מה לא עשתה את זה.. אז כנראה שזכינו (אפ'חד לא היה שם דביבון - אז בעצם לא ממש...) יש לי קשרים בעיתון שבו התפרסמה הכתבה אז הנה הכתבה------------------------------------>