איפה אתם מוצאים נעליים?!

tututututut

New member
איפה אתם מוצאים נעליים?!

אני מניחה כי רובכם, אם לא כולכם כאן משתדלים מלבד אוכל שהוא לא מהחי, לצרוך גם ביגוד והנעלה שהם לא מעור... אני מתה על נעליים אבל יש לי בעיה קשה מאוד למצוא גם נעל יפה וגם נעל מחומרים סינטטים. הקיץ התחיל ואני עדיין תקועה בלי סנדלים, בסופו של דבר אני כנראה אתפשר על נעל לא יפה במיוחד אבל מישהו מכיר חנות שיש בה היצע גדול של נעליים סינטטיות? ועוד דבר, איך שואלים: "שלום, יש לכם במקרה נעליים שהן לא מעור?" בלי שהמוכר\ת יסתכל עליכם במבט של "הלו"?

ashmash

New member
בחנויות ספורט זולות

ניתן למצוא נעלי אוללסטאר זה עולה כ-90 ש"ח ויד דלל צבעיים... וגם בחנויות נעליים אפשר למצוא שהם חיקוי עור... פשוט צריך לא להתבייש...

vegi force 1980

New member
למי שגר בחיפה

יש חנות קטנה של נעליים ברחוב הרצל מול הבנק הבנין לאומי (ליד בית הקרונות אז מול הכביש) כל הנעליים שם כמעט הן מבד וכל הנעליים שם עולות 50 שקל!!!! אין מותגים אין חברות מפורסמות רק נעליים ב50 שקל אחלה חנות!!!!!

mitzy miaoo

New member
להפתעתי הרבה, במשביר לצרכן!

כן, נכנסתי למשביר לצרכן ומצאתי שם מבחר לא רע של סנדלים (לא חיפשתי נעליים אבל בטח יש גם נעליים) לא רעים בכלל וגם סינתטיים להפליא. באופן כללי כדאי להגיד שאת אלרגית לעור או משהו כזה וגם אז תמיד תמיד תמיד לבדוק את התווית על הנעל כי הרבה פעמים המגעילים האלה נותנים נעליים מעור או עם חלקים מעור סתם כי אין להם כח לאנשים עם דרישות מעצבנות ותמוהות כאלה.

tookmy

New member
ליומיום הכי סבבה זה

נעלי שורש. בכלל אני גם בדילמה, לא רק כי אני אוהבת נעליים יפות, אלא כי מצאתי שנעליים סינטטיות, אלא אם כן מדובר על בד, הן פחות נעימות. בסוליה מפלסטיק יותר מזיעים וזה יתר מסריח. אם מדברים על חורף, אז נעליים סינטטיות פחות מחממות, אז בארץ זה לא נורא, אבל כשהייתי בחו"ל בחורף במינוסים ראיתי שאולי עדיף כבר לקנות נעליים מעור...

smochkin

New member
דווקא אני קניתי מגפיים מסקאי

והם היו נוחות מאוד אבל יותר מדי מחממות!

Amalthea

New member
בתור אחת

מ"האנשים הגבוהים האלו" האורתופד שלי מאיים עליי שלא אצא מהבית בלי נעליים מתאימות, ככה שאני הולכת אפילו לחתונות עם הניו באלאנס שלי. מה אפשר לעשות אם זה??? אגב, האול סטאר לא נוחות שזה ממש מפחיד...

למעלה