איפה אתם מחפשים?

דנטל

New member
איפה אתם מחפשים?

גבר שרוצה קשר רציני יחפש גם בדיסקוטקים? בכל חיי הכרתי רק גבר אחד שרצה קשר רציני וחיפש גם במועדון. זה כאילו שהמועדונים הם בשביל סטוצים. אז איפה מחפשים קשר רציני? בעבודה? בלימודים? באינטרנט? אני פשוט יותר מדי נתקלת בנשים שבאות למועדון ומדברות איתי על קשר רציני ולי נראה שזה לא המקום. מתחילים איתן והן כבר מתחילות בפנטזיות על חתונה ולא מבינות למה הוא מנסה ללטף ולנשק וגם יותר מזה. הן כל פעם מופתעות לגלות שרק רצו לזיין אותן. לי זה נראה הכי הגיוני בגלל שזה מועדון. אז הן שואלות אותי אם לא במועדון אז איפה ולי לא ממש יש מושג כי את החבר הראשון הכרתי בבסיס של החבר הכי טוב שלי ואת השני הכרתי כשהוא צורף לשלישיה. מי פה חושב שאפשר למצוא קשר רציני במועדון ומי לא?

דנטל

New member
וסיפור

אותו גבר שהוא היחיד שאי פעם הכרתי שחיפש קשר רציני גם במועדון, היה מישהו שהתחיל איתי. הוא ביקש טלפון ונתתי לו את המספר של הסלולרי. דיברנו קצת. התמזמזנו קצת. לא יודעת כמה זמן היינו ביחד ואז הוא אומר "אפשר משהו יותר רציני?". עניתי "לא. אני לא מוכנה קשר רציני. רק זיונים". היה קצת בהלם. טוב, יום אחרי זה כשהוא התקשר אלי ודיברנו כמה זמן בטלפון הוא אמר לי שכשהוא שאל על משהו רציני הוא התכוון למספר של בזק... אופסי.

דנטל

New member
זהו, שלא

יכולתי אולי לחשוב כמוך (ולא למות מפאדיחות במקום) כשהוא סיפר לי את זה יום אחרי, אבל בסופו של דבר היינו בקשר של המון חודשים במהלכו הפכנו גם לחברים מאוד טובים (וליזיזים, כמובן) והוא באמת באמת התכוון לבזק. הוא גר לבד בדירה ששייכת לסבתא שלו, אחרי שאמא שלו העיפה אותו מהבית והתקשרה למשטרה כשהם רבו והוא זרק תפוח אדמה על הרצפה ושבר בלטה (לא יכולה לא לצחוק כשאני נזכרת בזה וגם לא יכולתי להפסיק לצחוק, למרות שהוא בכה, כשהוא סיפר לי למה הוא גר שם). הוא משלם לסבתא שלו סכום סמלי, אבל צריך לשלם את כל החשבונות הרגילים כמו כולנו, וגם חסך כסף ללימודים. הוא פשוט התקמצן על שיחות לפלאפון אחרי שקיבל וואחד חשבון ולכן רצה מספר של בזק.

גברברת

New member
אני לא חושבת שמקום ההכרות מצביע

על סוג הקשר שיתפתח, זה תלוי אך ורק ברצון של שני השותפים להכרות ולדינמיקה שמתפתחת.... ולכאורה זוג יכול להכיר בנסיבות "רשמיות" ולסיים בקשר המבוסס על סקס או במקום "מועד לסטוצים וקשרים בלי רציניים" כמו מועדון או בר ולההיפך לזוג "רשמי".

Sefy

New member
מסכים ../images/Emo45.gif

הכוונות תלויות באנשים עצמם ומה הם מחפשים באמת.

אוקיי...

אז בעקרון לדעתי מועדון זה לא מקום לקשר רציני. לא בגלל שמועדון הוא מקום שמוגדר כמקום לסטוצים אלא בגלל שלא נראה לי שמי שמתחיל איתי במועדון מתחיל איתי בגלל האינטיליגנציה הרגשית שלי. זה הענין.

מה זה משנה למה מתחילים?

חשוב למה ממשיכים. התחלתי עם החבר שלי כי הוא חתיך, אבל למי אכפת עכשיו...

ואיפה מחפשים?

זו כבר שאלה מורכבת. פשוט מסתכלים סביבך. אנשים חדשים שאת מכירה, סביבות כמו עבודה, לימודים <למרות שהן בעיתיות אם נפרדים>, פורומים...

אממ...זה לא כל כך קשור..

מי שמחפש קשר רציני יחפש אותו בכל מקום.. ומי שלא מחפש קשר רציני לא יחפש אותו באף מקום.. ואותן בנות שחשבו שאותו בחור שהתחיל לנשק ולגעת רצה אותן רק לזיון.. זה לאו דווקא..אולי הם מיהרו בקטע הזה..אבל זה לא אומר שלא רצו מעבר.. לפעמים גברים שמחפשים סטוץ מההתחלה.. פתאום יידלקו על הבחורה שדווקא תשתף איתם פעולה בקטע הזה.. ואז דווקא אותה הם ירצו ליותר.. זה הכול תלוי בכימיה בין האנשים..זה לא קשור לדברים האחרים.. (לי דווקא היו כמה קשרים רציניים שהכרתי במועדון..)

night mistress

New member
../images/Emo6.gif

אני בטוחה שאת יודעת למה אני צוחקת...

דנטל

New member
שתהיי לי בריאה, לקח לי זמן להבין

הסניליות הזו שלי זה לא צחוק. כבר שכחתי מהבחורה הזו. לא זכרתי שכתבתי את ההודעה גם בגללה, אלא בגלל מישהי שלפניה גם הלכה עם השוטר שלי וחשבה שהוא רציני. לא משנה כמה שאמרתי לה שהוא סטוציונר ושאם היא מחפשת קשר רציני, זה לא הבחור בשבילה. כל הזמן היא שכנעה את עצמה שזה יכול להיות זה. העיקר שעכשיו נראה שהיא מבינה. מקוה שגם הבחורה שלך מבינה את זה. הן מחרפנות אותי אלה. כן, ממש, השוטר שלי לקשר רציני... באמת מצחיק.

למעלה