איפה אתם מצולע? תצאו מחופשות!

XXXaviramXXX

New member
איפה אתם מצולע? תצאו מחופשות!

חיפשנו מדינה של 6 טריליון ולא מצאנו כולם ברחו לחופשות, אבל העיקר ידעו לדבר על אחרי המתקפה על ארמגדון כמו שאמרי כאן לשניר, הפוסל במומו פוסל

סטלנרי

New member
לפחות הבנתי מזה משו מאוד חשוב!

שאצלנו בברית אין מרגלים :) הייתי די בטוח שאין אבל עכשיו אני בטוח ב95% :) וזה משו מאוד משמח! בקושי מצאתי מספרי מדינות של הברית שלי בכל הקבצים האלה שרצים פה...וזה משו שמלא בריתות אחרות לא יכולות להגיד ואנחנו בהחלט ברית שיש בה כוח ואין לזלזל בה :) ולא אני בינתיים נשאר מחוץ חופשה...למרות שלוחצים עלי כן להיכנס...אבל נראה לי שאני יכנס מחר בצהריים אם אני לא יתקוף מישהו עד אז לפחות עד לאחרי הבגרות במתמט'... אני שונא חופשות!! אבל יש מקרים שצריך ובגרות זה אחד מהם! זה יהיה כולה הפעם ה3 שלי באיזה חצי שנה שאני נכנס לחופשה לפחות תדע שיש מדינה אחת בינתיים מחוץ לחופשה בדירוג שאתה חיפשת :)

bigmama64

New member
בחיאת תן רמז משהו אני מחפש

ברשימת הדרוגים ואין כלום ממש כלום יש אחד 5.7 וזה הכי קרוב אבל 6 פלוס נעלמו כאילו בלעה אותם האדמה איפה אתם התותחים לאן נעלמתם? חשבתי רציתם מלחמה קיבלתם אחת ומה אתם עושים? בדיוק את מה שהתלוננתם עליו נעלמים לחופשות ותתאבדו אחד אחד

IsraelLandsCEO

New member
עניין החופשות

חחחח לא ברחנו. היינו מלפני זה כבר בחופשות. ומבדיקה שלי (מידגם של 50 מדינות שלהם) 1/2 מהשף נכון לאתמול היו בחופשה גם.

meidanbeitar

New member
שניררררררררררררר

צא מהחופשהההההההההההההההההההההה יש לי חבר מת לחסל אותך ! נשבע לכם אין במחומש מישהו בכוח 5-6 T שלא בחופשה ,אין!

Hamosad1657

New member
חחחחחחחחח

זה אחד המפורסמים למרות שאני לא בטולח שזה ככה לדעתי הפוסל במומו פסול

triponas1

New member
שששש הם ישנים אל תעיר אותם

הם הלכו לבלות יחד עם דוד ובינתיים טוחנים לחברים של דוד את הישבנים אני לא מבין מה היה דחוף להם לחכות איזה אידיוטים לא חבל לאבד מדינות לחינם

cohenman

New member
ואיתך:)

ותחלס הבנתי שכבר 8 אופסו לדווידס.. למרות שזה מהפורום ולפי הפורום כבר ראשון חוסלה למרות שבערך רק 15% נפגע:)

למעלה