איפה אתם נוהגים לאכול את הארוחה החמה?

stkachov

New member
איפה אתם נוהגים לאכול את הארוחה החמה?

כשאתם בקמפוס ומחליטים לאכול באחת המסעדות... באיזו אתם בוחרים? אני חייב להודות שעד לאחרונה הייתי אוכל כמעט תמיד בנוף(בערך פעם בשבוע יצא לי). אבל שלשום אכלתי באפי, ויש להם אוכל ממש ממש טוב, ובריא שזה לא פחות חשוב. יש מגוון מאוד יפה של סלטים, של ירקות, דגנים בריאים כמו בורגול, קוסוקס, אורז מלא, כרוב מאודה, בשר על האש וכל מיני דברים טובים. והמחיר גבוה רק בשקל מנוף. מה שמבאס זה התור אצל אפי. אבל ככה האוכל ממש סבבה. איפה אתם נוהגים לאכול?

flutter girl

New member
עוד לא מצאתי

מסעדה באונ' שלא מלאה בשמן... גם האוכל באפי מלא בשמן. ככה שההחלטה בין התאי ווק לאפי לא משנה הרבה. יש גם את פלפלת (כמדומני) בקומה 500, שיש שם אחלה חומוס (לא חומוס אחלה) ובשר טעים וכו'.

stkachov

New member
ברור שבישול תעשייתי

ובישול ביתי זה לא אותו הדבר. אבל עדיין. יש להם את כל הדברים שאמרתי, בזמן שבמקומות אחרים יש מבחר בין צ'יפס לבין פסטה לבין תפוח אדמה מטוגן

מה רע בפסטה?../images/Emo71.gif

אני אוכלת בבניין לחינוך.. איך קוראים לזה, קפה אודיטוריום או משהו לא? ולא רק שם.. גם מקדונלס (בד"כ רק המבורגר ומיץ תפוזים) ונוסף על שניהם גם בתאילנדי :) ואם זה משנה משהו... אוכלת באחד המקומות הנ"ל בין פעם לפעמיים בשבוע. זה מה שקורה כשאמא לא בסביבה

stkachov

New member
אין כל רע בפסטה עצמה

אבל היא בד"כ מגיעה עם רוטב מאוד מאוד שמן ולמי שזה חשוב לו, מדובר בקלוריות מבוזבזות

flutter girl

New member
זה לא הקלוריות

כמו שזה כאב הבטן העז שתוקף אותי בעקבות כמויות השמן האדירות...

flutter girl

New member
לא אמרתי שאין,

רק אמרתי שאני נושאת תפילה למקום שלא כל האוכל יהיה עמוס בשמן...

IdanXP

New member
האוכל באפי אולי טעים וביתי ->

אבל ממש לא בריא. חוץ מהסלטים שיש במסעדות באונ', שאר האוכל במסעדות/מזנונים ממש לא בריא. אני אוהב מאוד לאכול בתאילנדי כי אני אוהב אוכל מתובל וזה טעים. מה גם שאוכל תאילנדי יחסית לא משמין כי הוא מוקפץ (תלוי מה אתה לוקח) ולא זוכה לספוג הרבה מהשמן. אבל אני מדבר על אוכל תאילנדי בכללי, אני לא יודע איזה תהליך בישול עובר האוכל התאילנדי באונ'. בכל מקרה, אל תטעה לחשוב שבאחת המסעדות שם יש אוכל בריא. מה שכן, על מקדונלדס אפשר לומר בבטחון שהאוכל שלהם לא בריא בעליל, חוץ מכמובן הסלטים אולי. בתאבון :)

flutter girl

New member
"חוץ מכמובן הסלטים אולי" ../images/Emo6.gif

אממ, האוכל בתאי ווק מפוצץ בשמן, סמוך עליי. מעבר לזה שאני פשוט מרגישה את זה כשאני אוכלת ורואה את זה במגשים, חברה שלי עובדת שם ואמרה שבאמת מספיגים את העסק.

אבל בסלטים של מקדונלדס יש ג'וקים...

נו טוב, אני פגשתי רק אחד, אבל המשפחה שלו בטח באיזור...

IdanXP

New member
חחח... ועל כן זה אפילו יותר בריא ->

ג'וקים זה לא פרוטאינים ???

אני ענת

New member
איפה זה אפי? ואיפה זה נוף?

להזכירכם, אני חדשה באוניברסיטה אכלתי פעם אחת במסעדה בבניין ראשי מאחורי קפה טוגו ליד התאילנדית ליד חדר אוכל סגל אוכל ביתי טעים אין לי מושג מה שם המסעדה. מכיוון שבנתיים אני מבלה את כל השעות בספריה, אני רק שותה שוקולטה בקפה טוגו וישר עוברת לספריה, וכאשר אני יוצאת מהספריה כל מה שאני מסוגלת לעשות זה ללכת לאוטו ולטוס הביתה. אשמח לדעת היכן הן המסעדות שכתבתם עליהן בתקווה שהשביתה תסתיים... ואתחיל ללמוד באופן מסודר שבוע טוב

TheBigBrother

New member
או סיבה מצוינת לפתוח בדיון

"מדוע לאכול במסעדות/מזנוני אוכל ביתי אם אינך הומלס?"

flutter girl

New member
../images/Emo6.gif

אני מעדיפה לרעוב ולהגיע הביתה (לדירת הסטודנטים שלי, כן? לא לבית של ההורים) ולאכול את מה שיש בבית מאשר את האוכל במקומות האלה.

TheBigBrother

New member
בואנה איגואנה

אהבתי ששמת לינק למימד בכרטיס שלך:) נ.ב. גם אני לא יודע איך זה קשור לאוכל ביתי

למעלה