איפה אתם קונים בשר איכותי באמת?

איפה אתם קונים בשר איכותי באמת?

אני ממליץ מאוד על "פרה פרה" בצומת כנות. יש להם אתר אינטרנט יפה והם גם עושים משלוחים. הם לא זולים אבל איכותיים. לפני כמה זמן עשיתי ארוחת המבורגרים לחבריה עם בקר טחון מעובב עם שומן כבש (80% , 20%) והיה פשוט מעולה, כולם נפלו. אחד מהחבר'ה שהוא צמחוני כבר כמה חודשים (מה אפשר לעשות....) נשבר ואכל המבורגר אחד. אשמח לשמוע על מקומות אחרים שאפשר להשיג בהם בשר טוב (בבקשה לא חצי חינם וטיב טעם)

bigjack

New member
אני ממליץ על גיתי זמיר

יש להם חנות באזור התעשיה של טירה עם בשרים ברמה גבוהה... עם המון ידע ונכונות לעזור. והכי חשוב הם גם עושים מישלוחים לאזור המרכז חינם. ואפרופו המבורגרים אז ההמבורגרים שהם מכינים במקום (קציצות להקפאה) הם הכי טעימים שקניתי עד היום אצל קצב כלשהו.

פוקסי99

New member
גם אני ממליץ על גיתי זמיר

הילדים ולעיתים אני איתם קונים בשר לעל האש אצל גיתי לפחות פעם בשבוע תמיד הבשר באיכות גבוה ונהנה מהמקצועיות והידע קניתי גם בשרים שונים כגון שניצלים בשר טחון ואפילו ברווז קפוא תמיד ברמה ואיכות גבוה אני מאד ממליץ פוקסי

Master Stav

New member
אצלי זה מתחלק ל...IN ו OUT

IN הביתה בשל שמירת כשרות רוכש בעוף הגוש את השוטף ו/או קפוא בסופר סל מהסוג הברזילאי כאשר רוצה נתח איכותי לארוחה מדוגמת וכדומה אצל איתן ליוויתן בבית חנניה OUT לעשייה על האש אצל גיתי זמיר

ללידי

New member
קונה אצל אייזן אבל עדיין מפקפקת, וקונה גם אצל

דבאח שיש להם גם שתי מסעדות מעולות עם בשר מדהים. ויש את במבינו כמובן לאניני הטעם אצל דבאח יופי של סינטות, פילה, אנטריקוט, ובעיקר בעיקר כבש לכל האוהבים ומי שגר באיזור וגם הם פתוחים בשבת שאז באמת הם מוכרים הרבה כי באים המון, בד"כ קונים שם במשקלים של 3 ק"ג ומעלה ואז מקבלים מבצעים טובים מבחינת מחיר, גם טלה ושוקי טלה נפלאים וסטייק טלה, בשר עגל, לא מאכזבים. פעם אחת התאכזבתי וקיבלתי בתמורה מגש גדול של סטייקים לפי סוג הבשר שרציתי לאותה ארוחה, ותמיד מתקשת לפני לבדוק מה יש ..

ללידי

New member
אופס שכחתי, גם בלימוזין אנחנו קונים

כשנוסעים למשפחה הקרובה, עוצרים בדרך ומעמיסים מכל טוב הבשר ואפילו נהנים יותר מהבשר שנמכר שם לעומת התוצרת שאנחנו קונים בקצביות אחרות

בלוביי

New member
קונה באייזן ונהנת.האיכות מעולה.נסי צלעות עגל

חלב טרי מעדן.אגב קונה שם גם לבישול לא רק למנגל. אנסה אצל דבאח,רק שאלה בוואדי למעלה או בשוק עצמו??

הקצביה

New member
בשר משובח

מכיוון שאסור לפרסם...אשמח לספר לכם על המקום שפתחתי http://www.facebook.com/pages/hqbyh/361060220013?ref=mf

danbaratz

New member
בשר טוב בשפלה

מדרום לצפון במושב כפר הרי"ף יש מעדנייה קטנה של אברשה שמידר, מקום קטן ולא נוצץ, מוכר בשר בקר מופשר במחירים די טובים פעם אחרונה שקניתי היה 50 ש"ח לסינטה ו75 לאנטריקוט. למרות שהבשר מופשר הוא מיושן טוב ולמעט פעם אחת שקניתי אנטריקוט שהיה רזה מידי שאר הפעמים היו מוצלחות ביותר. אפשר להשיג שם עוד חלקים (שייטל, רוטפלייש...) אבל לא תמיד יש. יותר צפונה ברחובות יש את קרל ברג, לא יצא לי לקנות שם בקר לצלייה אבל יש ובד"כ נראה טוב מאוד. המחירים יותר גבוהים אבל יש מהכול. אוסובוקו, שפונדרה, חזה ועוד. אם אתה בעיניין של חזיר אז הוא הכי משתלם. אפשר לקנות מצלעות ועד חזה ופולקה שלמה. עוד ברחובות יש את מו ומו שהם יקרים אבל מאוד איכותיים. לא קניתי מהם בשר אבל אכלתי במסעדה כמה פעמים ובאמת אין מה להגיד אם אתה ממש רוצה להשקיע אז זה המקום. ברמלה יש איטליז קטן שאני לא זוכר את שמו (ליד חומוס חליל) אחלה איטליז קניתי שם רק פעם אחת לפני שנה+ והיה לא רע בכלל. מחירים סבירים ואיכות טובה.

למעלה