איפה אתם רוצים לרכב?

niko girl

New member
איפה אתם רוצים לרכב?

איפה אתם רוצים לרכב בארץ? איזה חוות? איזה סגנון אתם מעדיפים? ווסטרן או אינגליש? איפה את רוצים לרכב בחו"ל? אזור, בלגיה,צרפת וכו'. באיזו חווה? של מי? האם תרכבו בעתיד הלא רחוק בחו"ל?

niko girl

New member
עונה!../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

אני רוצה לרכב בהיפודרום ובחוות קיסריה וגם בחוות הגליל בגליל העליון. אני מעדיפה ווסטרן אבל לא אכפת לי שזה יהיה אינגליש. אני רוצה לרכב באיטליה ובסידני. ולא יודעת מאמנים בחו"ל אני מכירה אבל שוכחת את השם. לא נראה יל שאני ארכב בקרוב בחו"ל.

טוי בוי

New member
בארץ...

איפו שאני רוכבת ממש טוב לי יש דברים שצריך לשפר כמו המנג'ים שהיה עוד אחד בקרוב... ולהוסיף סוס או שנים שזה גם היה בקרוב כי מחליפים את שוקי. אבל חוץ מזה סבס! והחווה השניה שעם היתי גרה שם היתי רוכבת בה זו עמק זוהר ודני היי... אבל איפו אני ואיפו הם... יש לי אהבה לווסטר אבל אני רוכבת אינגליש ואינגליש אני אוהבת את הדרסאג'... בחול היתי רוצה לרכב בחוות גראנד פרי נחשבת...*חלומות חלומות* אני לא יודעת מתי יצא לי לרכב מיקצועי בחול עם בכלל....אאולי באוסטרליה ואז גם יקנו לי סוס באוסטרליה...זה חלום של אבא שלי לגור באוסטרליה...עזבו וההבטחה שלו זה שהוא יקנה לי שם סוס...בטח....

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

איפה אתם רוצים לרכב בארץ?איזה חוות? בפארן, אלונים ובני ציון
איזה סגנון אתם מעדיפים?ווסטרן או אינגליש? ווסטרן
איפה את רוצים לרכב בחו"ל? לא משנה האם תרכבו בעתיד הלא רחוק בחו"ל? לא....הלוואי!

GrEeNwOmAn

New member
אני../images/Emo72.gif

עמק זוהר, חוות הפארק, הקיסר, משמר העמק, עין המפרץ. אינגליש! שולט! קפיצות! ודראסז'! בכל מקום! ספרד, אנגלייה , שבדיה. בטח@!

אני...

איפה אתם רוצים לרכב בארץ?- אצל סוזן וון דיצה פולק. איזה סגנון אתם מעדיפים?- אינגליש. איפה אתם רוצים לרכב בחו"ל?- באזור הולנד, גרמניה, בלגיה, צרפת וכו' באיזה חווה?- בוורנדורף[בית ספר לרכיבה בגרמניה שכל המאמנים בו הם רייד מסטרים], אנקי וואן גרונחבן, קיירה קורלנד. האם תרכבו בעתיד הלא רחוק בחו"ל?- כן, בחופש הגדול הבא אני נוסעת להולנד לרכב עם חברה\חבר באורווה של אנקי. נראה לי שנעבוד בשביל שיעורים..

niko girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פרק שווווווווווווווווווווסססס :&#39../images/Emo7.gif

אני שומעת הרגע את השיר בסוף- לפני שהכל נגמר!! גאדד איך בכיתי בסווף!!!

TauraMan

New member
לא פיייייר!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הייתי בהופעה של משינה לא ראיתי!!!! אני חייבת לראות את זה מחר ב2!!! חייייייבת!!!!

למעלה