איפה אתם???????

יאנה

New member
איפה אתם???????

איפה אתם,חברי הפורום הוותיקים? שלומי, פרינס, רמי מורג, היכן אתם??????.

הנשוי

New member
ליאנה ולכל הותיקים

לא היתה לי שום כוונה להעליב ולכן אני שולח לכם את התנצלותי הכנה אמרתי זאת בצחוק וכל כוונתי היתה שלאחרונה הם לא כותבים ועל הפורום השתלטו הרבה חדשים לחלקם אני חייב להחמיא (למשל שרוני המתוקה שהכניסה הרבה פילפל לפורום) וחלקם לצערי שעוסקים בהשמצות מריבות קטנוניות ועוד שטויות אפילו מפרסמים הגיעו לכאן לפרסם את מרכולתם ואני ותיקים שלי נכנסתי בעיקר להחכים ממכם הותיקים ובעלי הניסיון אי לכך תראו במשפט שאמרתי כחצי בדיחה וחצי מחאה על שתיקתכם מקווה לשמוע את דבריכם החכמים בקרוב וקבלו שנית את התנצלותי הכנה 8-p

pachanga

New member
חחחחחה :)

אגב אהבתי את הסיפור עם המעלית העלת לי חיוך בבוקר כזה קריר ונעים:)

מייקי45

New member
אני כאן....ואת איפוא

אני כאן מחכה......מחכה.....מחכה......מחכה.....עד מתי???

shlomie

New member
תמיד כאן...

יאנה חמודה... לאור ההתפתחויות בפורום הזה, הרבה תגובות מהוותיקים לא רואים אבל אני מאמין שכמוני, כולם עדיין נכנסים מדיי פעם ורואים... התשוקה עדיין קיימת בכולנו... אבל כנראה יותר מתונה... הפורום הזה שינה קצת את פניו ואנו עדיין בודקים האם לחזור לפעילות בו. אך אל דאגה... תמיד נהיה פה... מסתכלים... נהנים... מתרגשים שלך תמיד ממני שלומי

liran2000

New member
יאנה?!?! סלוצ`יס?! ?!

קקדילה יאנוצ`קה.. הכל חרשו..?.. יא נייט גבריט פרוסקי.. לא מדברים פה רוסית חמודה :) }{ ביי

יאנה

New member
liran2000

אני לא הבנתי מה אמרת,אבל רק שתדע, כאן אני ממש לא מדברת רוסית. אני יודעת עברית מספיק טוב ;-)

liran2000

New member
איזה יופי שאת לא כועסת B-)

אחלה יאנוש.. ו.. איך לא הבנת... עבדתי על זה שעות :))..

יאנה

New member
liran2000

חמודי, למה לי לכעוס????? אני שמחה שיש אנשים שמנסים ללמוד שפות חדשות :cool:

למעלה