איפה אתן? ינשופה, מיצי, היי, שתי הליידיות

עדיין פה

ימים קשים
ולא מוצאת כוח לכתוב
אפילו לא מוצאת כוח לשלוח חיבוק
סליחה
 
טוב, אז אני אעשה את זה במקומך

ואשלח לך חיבוק, עד שתוכלי להתאושש מעט

חושבת עלייך.

מיאו!
 
היי היי

דווקא קראתי אותך לפני כמה ימים, לא היה לי כוח להגיב. תודה לך

נ"ב מה הסיפור של שמך? אני סקרנית.
 

DOCTOR W H O

Member
מנהל


אבי נתן לי את השם הזה. הפירוש שלו זה כוהנת (לא במובן הדתי מאז שאבי ניפטר אינני מאמינה יותר) הפירוש יותר נכון הוא כוהנת לוחמת (ככה אני מעדיפה לראות את זה)
 
הבהרה קטנה


כשכתבתי שאני זקוקה לכן, לא התכוונתי שאני זקוקה לעידודים שלכן (שזה תמיד נחמד, כמובן, אבל לא לזה התכוונתי כאן), אלא שאני זקוקה לכן כדי שהפורום יתקיים וכדי שאוכל לראות שהכול בסדר אתכן, אחרת אני אדאג. סוג של דאגה אנוכית, אם תרצו, אבל לכך התכוונתי. חשוב לי שתכתבו כדי להוציא, לשתף ולפרוק, כדי שאראה שאתן קיימות, כדי שתבינו שאתן לא לבד ושיש מי שאכפת לו (גם אם כרגע אני משתדלת שלא להיכנס לטריגרים). זהו.
 

היי48

New member
היי אלומונות


צר לי על הנפקדות לאחרונה, אני עדיין בתקופה עמוסה למדי (ויש לי שחור מתחת לעיינים כהוכחה...), אז לא יוצא לי לכתוב הרבה. אני מאוד מקווה שזה ישתנה בקרוב, נראה... ותודה רבה על המשפט האחרון בהודעה שלך
(או בעצם על המשפט הלפני אחרון, אם "זהו" נחשב למשפט...
).

ואגב, קראתי את השרשור שכתבת בו שסיימת את הטקסט מוקדם (מברוק!) ושאת מחפשת משהו אחר לעשות. אז אני לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי או לא, אבל מה את אומרת על הרעיון הבא: את יכולה לעזור לעמותות שונות עם כתיבת תוכן באתרים שלהן, או בכלל בכתיבת טקסטים שהן צריכות לדברים כמו גיוסי תרומות, הפצת מידע וכו'. כך גם תוכלי לעשות משהו שאת אוהבת, וגם תעזרי לעמותה.
 

מיצי2013

New member
כפרעלייך


כל פורום זקוק לכותבים שלו....
כמו שניסיתי להסביר לפני כמה ימים, אני נטולת מחשב (עכשיו כותבת מהעבודה כשאני נשארת שעות נוספות, בשקט...) וגם די הרבה דברים קורים. למען האמת, נראה לי שאני אלך לכתוב פוסט מתבכיין ממש עכשיו.
 
כן, אני זוכרת, וגם לגבי הדירה (מקווה שאני לא

מפדחת את עצמי עכשיו ושזו אכן את). יאללה, מחכה לפוסט המתבכיין
 
למעלה