איפה אתן/ם אני מתגעגע

amore

New member
הלוווווווווווווווו הלווווווווווווו

אני שומע את ההד החוזר,סימן שהחדר ריק?

הו! עזרא ../images/Emo13.gif

הילד טוב תודה ותודה גם על השאר תגובה תבוא עוד רגע.

ומה פשר הגעגוע, את שואלת?!

חלאס, עזרא יכול כבר לצאת לפנסייה: על כל השאלות הקשות האלה, מסתבר, יש כבר תשובות מוכנות.

נגמרו לי המלים עזרא

מהגעגוע והעצם ועצמך ושלא תעיז לצאת לפנסיה! שומע?! לכל אלפא יכולה להיות גם גירסה ביתא וגם שלא אצטרך להתגעגע

עד שיבואו לך האנשים -

הנה עזרא יתן לך בינתיים לקרוא משהו בעניין שהתעניינת בו: גברים ונשים. תראה איך קלטו הילדים את דמות הגבר והאישה באמצעות השירים והסיפורים, כבר בגיל הרך שלהם. אבא הוא רופא - אבל אמא רק מכסה בשמיכה. אבא הוא גיבור - אבל אימא זה בשביל נומי-נומי. זה היה המודל. מפה לשם - בטח כבר יגיעו לך אנשים.

מיכל@בר

New member
ערב טוב למי שעדיין כאן...

יום שקט עבר היום, יום בלי תאריך, שבו חושבים פנימה נזכרים בכל מיני קטנים וגדולים, כי כאן מילה, שם מילה, כל דבר מזכיר, זורק, ותמיד שבים מהמסע הזה... amore יקירי, מקווה שאתה בטוב, אוהבת איך שקראת לכולם....

מיכל@בר

New member
היי אחת מהצד שכל כך לא בצד ועדנה,

שתי יקרות. ונכון, בכלל לילה ואני עם הערב טוב שלי
דווקא קצת עייפופית ואולי לא אמשוך לילה ארוך ולבן. אחת מהצד, ערה את? ועדנה, לילה טוב גם לך, יקרה..

כן מיכלה. עדיין ערה.

זנבות אחרונים של עבודה. אחרי הסלבט שעשיתי לי היום

מיכל@בר

New member
יודעת, נורא אוהבת לקרוא את הדברים

שאת כותבת. מתחברת לדברים שלך בספידי..

מיכל@בר

New member
כן, חמודתי, הכל כבר בסדר.

היה יום של ספירת מלאי. נספר, הוחזר למקום והכל הסתדר. ואת, אחרי כל התלאות שעברו עליך שלשום, מרגישה שחזרת לעצמך. ואח"כ שואלים כאן על כוחן של נשים.....

כן. כל כך מוזר

היתה יממה היסטרית ההרגשה שהכל נחרב ברגע שקורה משהו לילד שלך. וחוסר הוודאות. וזה. אבל אחר כך. בלילה שאחרי. פשוט היה מדהים. כאילו התגלה לי איזה סוד איך מכבים את הסיוטים ואיך זוכרים ומתגעגעים בלי ליפול ובכלל. הלינק המדהים הזה שעזרא הביא על הגעגוע. איפה מייצרים את העזרא-ים האלה?

מיכל@בר

New member
שמחה שאת מרגישה כך... ועזרא הוא

הוא בלתי יציר... הוא בלתי שכפיל
אחד ומיוחד.

למעלה